,,Nu e în nume de rău”. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat băiatul lui Culiță Sterp! E unul dintre cei mai iubiți copii din România

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 24 mai 2024, 01:25

Partenera lui Culiță Sterp a dezvăluit ce problemă de sănătate a avut copilul lor

Sursa: Instagram

Logodnica lui Culiță Sterp a răspuns unui mesaj primit pe Instagram în legătură cu fiul lor, Milan. În răspunsul ei, vedeta a dezvăluit ce probleme de sănătate a avut micuțul.

Culiță Sterp și iubita lui au, împreună, un băiețel, pe nume Milan, care, de curând, a împlinit 2 ani.

Citește și: Culiță Sterp și Daniela, vacanță în Cinque Terre! „Am plecat doar noi doi”

Ce mesaj a primit logodnica lui Culiță Sterp

Atât cântărețul, cât și iubita lui sunt activi pe rețelele de socializare, unde își țin constant fanii informați cu privire la diverse întâmplări din viețile lor.

De asemenea, cei doi se arată deschiși urmăritorilor, răspunzându-le la diverse curiozități sau mesaje.

Recent, într-un story pe Instagram, logodnica lui Culiță Sterp a deschis o secțiune în care internauții îi puteau scrie mesaje sau adresa întrebări, valabilă 24 de ore. Ulterior, mama lui Milan a răspuns câtorva dintre curiozitățile fanilor, însă femeia s-a arătat intrigată de unul dintre mesajele primite.

Iubita artistului a fost întrebată de ce nu îl duce pe băiețelul ei la un logoped, căci pare că întâmpină dificultăți în vorbire.

,,De ce vorbește Milan așa greu? Nu ați mers cu el la un logoped? Nu e în nume de rău...'',  a întrebat un internaut.

Mama micuțului a răspuns pe InstaStory, arătându-se deranjată de spusele fanului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

,,Milan are 2 ani, nu 5. Nu e în nume de rău, dar cei care întrebați cum vă dați seama de cât vorbește un copil filmat câteva minute din 24 de ore? Sau măcar aveți vreo idee când e cazul să se apeleze la un logoped?'', a spus partenera lui Culiță Sterp.

Citește și: După trei ani de relație cu Culiță Sterp, iubita lui a făcut anunțul: „Suntem în punctul în care” Secretul dezvăluit de logodnica sa

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat băiatul lui Culiță Sterp

Mai mult decât atât, mama copilului a adus în discuție și alte probleme pe care le-a avut băiețelul în trecut, dar care s-au remediat de la sine: ,,Așa a fost și la un an cu picioarele, iar acum sunt perfect drepte''. 

De asemenea, iubita manelistului a atras atenția asupra faptului că oamenii caută să se lege doar de aspectele care li se par rele.

Însă ea se întreabă de ce nimeni nu a remarcat gesturile care dovedesc inteligența și receptivitatea lui Milan.

,,Oare de ce nu lăsați părinții să se ocupe de copii și vă grăbiți să dați cu bâta în baltă? Că face puzzle-uri sau jocuri pentru copii de 3 ani vede cineva? Sau că știe să se descalțe, încalțe când intră sau când iese din casă, că merge și aruncă gunoiul la coș, etc vede cineva?''

În încheiere, mama băiețelului a scos în evidență faptul că ea și Culiță pun mai mult accent pe formarea unei educații solide lui Milan, dar și pe dezvoltarea inteligenței lui: ,,Pentru noi e mai importantă inteligența și educația lui, nu că vorbește mai repede sau mai târziu cu 5 luni''.

Citește și: ,,Ce să fac acum?! S-a dus’’. Ce a pățit Culiță Sterp în vacanță! Artistul a rămas fără cuvinte când a văzut ce a făcut fiul său