Simina, mesaj subtil pentru Jador „Îți vei da seama că ai greșit mult în privința mea” Cum va reacționa artistul

Autor: Diana Bostan

Simina Loica

Sursa: Instagram- Simina Loica

Jador a pus punct relației cu Hoder și s-a afișat cu Simina. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor celor doi foști îndrăgostiți.

Simina a fost protagonista ultimului videoclip muzical lansat de Jador, însă artistul a ținut să precizeze că între el și Simina nu este nimic mai mult.

Mesajul subtil postat de Simina pe contul său de Instagram

Fanii celor doi așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să facă marele anunț, și anume că sunt împreună. Simina a postat un mesaj cu subînțeles pe contul ei de Instagram, iar fanii s-au împărțit în două tabere.

Unii cred că mesajul este pentru Jador, iar alții susțin că se referă la Alexandru Bobicioiu, cel care a părăsit-o pe Simina în momentul în care a aflat că este însărcinată.

Citește și: Un nou moment dificil pentru Jador. După despărțirea de Hoder, artistul s-a filmat cu perfuzia la mână. Care este starea lui de sănătate

„ Probabil, mai devreme sau mai târziu, îți vei da seama că ai greșit mult în privința mea, că m-ai rănit destul de mult cu fazele tale și că ai

îndepărtat poate singura persoană care ți-ar fi fost alături în orice situație”,
a postat Simina Loica pe contul ei de Instagram.

Citește și: „Mi-ai distrus viața”. Ce se întâmplă în aceste momente între Jador și Simina Loica, după ce s-a spus că s-ar fi împăcat. Artistul pare că suferă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina și Jador au încercat să formeze un cuplu în timpul show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, iar povestea lor de dragoste a ținut telespectatorii cu sufletul la gură.

Jador a pus punct relației cu Hoder

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste după ce Alexandra a petrecut mai multe zile în București alături de Jador și după ce aceasta i-a cunoscut familia artistului. Jador și iubita lui aveau mari planuri împreună și visau la nuntă și copii.

Citește și: Jador face dezvăuiri surprinzătoare: ,,Nu am cancer". Care este adevărata cauză a retragerii sale din muzică

Artistul a ținut să precizeze faptul că între el și Hoder nu a intervenit o altă femeie, cu atât mai puțin că ar fi vorba de Simina.

Citește și: “După 5 ani, tot noi” Jador, alături de Simina Loica. Artistul s-a despărțit de Hoder imediat după ce au apărut imaginile cu Simina in mediul online

„ Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate. A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi, așa că vă mulțumesc pentru susținere și pentru mesajele de încurajare. Sper să înțelegeți că noi am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiulnecesar pentru tranziția care va urma după această despărțire”, a spus Jador pe contul său de Instagram.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.