Secrete de familie – doi actori extraordinari, Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz, îi vor purta pe telespectatori într-un carusel de emoții în această toamnă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2023, 15:57

Premiera serialului fenomen - 30 august, de la 20.00, la Kanal D

După ce a cucerit inimile fanilor în peste 25 de țări, serialul “Secrete de familie” se pregătește să cucerească și publicul telespectator din România, la Kanal D! Doi actori uriași, foarte iubiți și de publicul din România, Pinar Deniz și Kaan Urgancıoğlu, îi vor ține pe români cu sufletul la gură de-a lungul unei povești care a cunoscut succesul la nivel mondial.

Secrete de familie – doi actori extraordinari, Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz, îi vor purta pe telespectatori într-un carusel de emoții în această toamnă

Bucuria reîntâlnirii cu eroii preferați devine realitate pentru telespectatorii fideli Kanal D, întrucât actorul carismatic Kaan Urgancıoğlu și talentata Pinar Deniz se întorc pe micul ecran în producția fenomen "Secrete de familie". Cunoscut pentru interpretarea să impresionantă, Kaan Urgancıoğlu joacă rolul procurorului Ilgaz, iar Pinar Deniz întră în pielea avocatei pasionale, Ceylin.

Serialul "Secrete de familie" a cucerit inimile publicului din peste 25 de țări, devenind o adevărată senzație globală.

Cifrele de audiență impresionante înregistrate în fiecare episod dovedesc faptul că această poveste captivantă a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din întreaga lume.

Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz au dovedit în trecut că au o chimie incredibilă pe ecran, colaborând cu succes în serialul "Aşk 101". Această conexiune specială i-a determinat pe producătorii de la "Secrete de familie" să îi reunească în această poveste incitantă.

Din 30 august, în fiecare zi de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor fi transportați în atmosfera serialului "Secrete de familie". O combinație explozivă între simțul datoriei, lupta pentru justiție și puterea iubirii va ține telespectatorii cu sufletul la gură în fața micului ecran.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În rolul Ilgaz, Kaan Urgancıoğlu demonstrează măiestria sa actoricească, interpretând rolul unui procuror de succes, cunoscut pentru integritatea sa morală și abilitățile remarcabile. Personajul său se metamorfozează atunci când o întâlnește pe avocata Ceylin, interpretată de Pinar Deniz.

Ceylin, o profesionistă intransigentă, se confruntă cu Ilgaz de nenumărate ori, dar ce îi unește este dorința de a face dreptate. Între cei doi se înfiripă o legătură cu totul specială.

“Avocata și procurorul sunt că două pietre țări, ambii își cunosc foarte bine profesia și vor să afle adevărul. E interesant cum legătură lor se nuanțează foarte mult, conflictele dintre ei intensifica acel sentiment care va crește tot mai mult și care îi va uni – dragostea”, spune Pinar Deniz, actrița din rolul principal.

Kaan Urgancıoğlu, în vârstă de 42 de ani, și Pinar Deniz, în vârstă de 29 de ani, sunt două figuri marcante în peisajul artistic turcesc.

Cu o carieră impresionantă, ambii actori aduc profunzime și autenticitate rolurilor lor, transformând serialul "Secrete de familie" într-o experiență intensă.

Nu ratați marea premieră a serialului "Secrete de familie", pe 30 august, de la ora 20:00. Serialul va fi difuzat în fiecare seară de miercuri până vineri, de la ora 20:00, doar la Kanal D.