Loredana Chivu este în stare de șoc „Primesc amenințări cu video, cu femei mutilate ” Diva se află în război cu fostul iubit

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 mai 2024, 01:50

Loredana Chivu

Sursa: Instagram- Loredana Chivu Official

Loredana Chivu a avut parte de un șoc în momentul în care s-a trezit cu executorul la ușă. Blondina este implicată într-un scandal de zile mari.

Fosta asistentă TV a mărturisit faptul că fostul iubit dorește ca averea familiei Loredanei Chivu să fie împărțită cu el.

Loredana Chivu trece prin momente disperate

Blondina a dezvăluit faptul că fostul iubit nu-i dă pace și că i-a promis că-i va face viața un adevărat calvar. Aceasta susține că fostul iubit vrea să atenteze la o parte din averea familiei sale.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu la botezul fetiței Danielei Crudu. Blonda a atras toate privirile

În așteptarea unei decizii judecătorești, Loredana Chivu s-a trezit cu exexutorul la ușă. Dacă justiția îi vor da dreptate fostului iubit, diva va fi nevoită să accepte faptul că-și va împărți casa cu el sau să accepte că el poate aduce pe cineva în casa respectivă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Așa arată iubitul Danielei Crudu! Bruneta și-a botezat fetița, iar mai multe imagini cu tatăl micuței Daiana au apărut în mediul online

„De moartea lui tata nu te mai legai! Cât de ordinar și înjosit să fii să ai atât tupeu? Sunt curioasă în procesul ăsta cine îți mai susține aberațiile și abuzurile. Ca să înțelegeți, el, infractorul ăsta, ar vrea să o oblige pe mama mea să facă succesiunea după moartea tatălui meu. Strigător la cer!”,  a scris Loredana Chivu, pe Instagram.

Loredana Chivu a primit mai multe amenințări

În scandal sunt implicați mama, dar și fratele Loredanei Chivu. Aceasta a mărturisit faptul că-i este teamă pentru viață după ce a primit mai multe amenințări. Diva a ajuns la capătul răbdărilor și a ajuns să trăiască un adevărat calvar.

Citește și: Loredana Chivu este prinsă într-un scandal de proporții. Jandarmii au intrat în curte! Mama ei a fost în stare de șoc

„O să-mi spun povestea până o să se facă dreptate! Fără să menajez pe nimeni...sunt într-un circ continuu și într-o teroare care nu se mai termină, abuzuri peste abuzuri. Primesc amenințări cu video, cu femei mutilate cărora li s-au aruncat acid pe față! Vreau să vă întreb pe voi. Cât credeți că poate suporta o femeie? De aproape un an de zile de teroare în toate modurile de la un obsedat și infractor.

Singura mea greșeală în toată această poveste este că nu i-am cunoscut adevărată față a acestui monstru”,  a mai adăugat Loredana Chivu, pe Instagram.

 

Taguri: