S-a aflat cui aparținea stația GPL de la Crevedia! Funcționa fără aviz din anul 2020 „Dacă dumneavoastră credeţi că eu ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor ”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 mai 2024, 00:05

Marcel Ciolacu despre explozia de la Crevedia

Sursa: Arhivă

Planul Roșu de intervenție a fost activat, noaptea trecută, la Crevedia, acolo unde o stație GPL a explodat. Cui aparținea stația ce ar fi funcționat fără aviz.

O stație GPL a explodat, seara trecută, la Crevedia, o persoană fiind declarată decedată și zeci de persoane fiind rănite.

S-a aflat cui aparținea stația GPL de la Crevedia

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că stația a fost închisă în anul 2020, iar de atunci funcționa fără autorizație. Deflagrația a avut loc în momentul în care un angajat alimenta având o țigară în mână.

Citește și: Explozii în lanț la Crevedia! Momentul în care salvatorii au fost luați prin surprindere de a doua deflagrație. VIDEO

Stația GPL fără aviz de funcționare ar aparține fiului primarului municipiului Caracal, Ion Doldurea. Însuși edilul a recunoscut faptul că stația nu deținea un aviz de funcționare. Edilul a anunțat faptul că este plecat din țară, dar că se va întoarce de urgență.

Fiul edilului, cel care deține stația GPL, ar fi fost la fața locului și a colaborat cu autoritățile.

Citește și: Care a fost cauza exploziilor de la Crevedia! Primele declarații ale lui Raed Arafat despre incidentul care a făcut 58 de victime

„Persoanele decedate ar fi cetățeni pakistanezi care lucrează la stația GPL. Din ce știu eu, stația nu mai funcționa de ceva timp ”, a spus Ion Doldurea pentru România TV.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marcel Ciolacu a vorbit despre proprietarul stației GPL de la Crevedia

Premierul Marcel Ciolacu s-a arătat deranjat de întrebarea referitoare la patronul stației GPL și susține că el nu știe cu ce se ocupă copiii edililor din partidul său.

Citește și: Plan Roșu de intervenție! Un mort și 57 de răniți. Acesta este bilanțul provizoriu al exploziei de la Crevedia

 „ Da, patronul stației este fiul unui primar. Dacă dumneavoastră credeţi că eu, preşedintele partidului, ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membri au GPL, vă înşelaţi. Vorbim să salvăm vieţi şi mă întrebaţi de...”

.

Faptul că firma nu avea autorizație de funcționare a fost confirmat și de Raed Arafat. Șeful DSU susține faptul că firma nu avea activitate din ceea ce știe el.

Citește și: Incendiu puternic la un hotel din Băile Felix. Au fost raportate mai multe victime

Noi ştim că firma cel puţin nu mai funcţiona sau clar că nu mai avea avize sau autorizaţie.

Clar, din punctul nostru de vedere, firma nu avea documente sau autorizaţie să funcţioneze. În mod normal firma nu avea activitate de fapt", a declarat Raed Arafat.