Andra Volos, extrem de mândră de burtica de graviduță „Nasc pe 6 decembrie de Sfântul Nicolae” Ce este dispus Lele să facă pentru bebelușul lor

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 aug 2023, 23:08

Andra Volos și Lele

Sursa: Instagram- Andra Volos

Andra Volos radiază de fericire după ce a rămas însărcinată cu manelistul Lele. Șatena se laudă cu faptul că nu a luat mult în greutate și are parte de o sarcină ușoară.

Gravidă în luna a șasea, Andra Volos a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

Andra Volos și-a arătat fericită burtica de gravidă

Prezentă la un eveniment, Andra a ales o rochie care să-i pună în evidență burtica de graviduță, de care vedeta este extrem de mândră. „E un păcat să spui că nu ești gravidă sau să-ți fie rușine.

Este un moment foarte special în viață și e frumos să fii graviduță”, a spus Andra Volos.â

Citește și: Andra Voloș este însărcinată în luna a șasea. Vedeta și-a arătat burtica: „Sunt cea mai fericită femeie din lume”

Andra Volos a recunoscut faptul că s-a simțit bine pe întreaga perioadă a sarcinii, cu excepția faptului că i-a crescut burtica.

Șatena susține că nu a avut stări de rău sau grețuri și nici pofte deosebite.

Citește și: Andra Voloș ar fi însărcinată! Lele, partenerul ei, a dat de înțeles că urmează să-și mărească familia, chiar de ziua ei: „Trăiască ce vine pe drum”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a fost surprinsă de momentul în care bebelușul a mișcat și a recunoscut faptul că a plâns în acel moment. Andra la luat de mână pe Lele pentru a simți și el cum mișcă bebelușul pentru prima dată.

Lele este nerăbdător să-și țină bebelușul în brațe

Andra a dezvăluit faptul că înainte cu o lună de nașterea bebelușului, Lele va merge în SUA pentru a-i cumpăra micuțului foarte multe hăinuțe.

„Vrea ceva special. Are un turneu acolo și lucrurile s-au legat. Sper doar să nu nasc înainte”, a spus Andra Volos.

Citește și: Lele, la doar un pas de a renunța la muzică: „Nu mai vreau să mai merg să cânt nicăieri”. Ce l-a făcut pe artist sa recurgă la acest gest

Vedeta susține că va naște pe data de 6 decembrie și că totul este pregătit.

Ea și Lele au planuri mari împreună, ba chiar au cumpărat și un teren pentru construcția viitoarei locuinței.

Citește și: Andra Volos și Lele nu se mai ascund! Cum s-a afișat manelistul alături de noua sa iubită: ”Omul meu” Imaginea a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților

Până atunci, Andra se ocupă singură de amenajarea apartamentului unde se vor muta cu bebelușul lor, fiind nerăbdătoare să termine de decorat camera copilului.

Aceasta a dezvăluit faptul că a luat doar opt kilograme în greutate și că mănâncă extrem de sănătos.

Chiar și așa, Andra nu are o problemă cu kilogramele, fiind sigură că va reveni la forma ei fără prea multe probleme.