Lovitură după lovitură pentru familia celor doi soți care au murit la Crevedia. Ginerele acestora s-a ales cu dosar penal

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 mai 2024, 03:00

Lovitură după lovitură pentru familia celor doi soți care au murit la Crevedia. Ginerele acestora s-a ales cu dosar penal

Sursa: colaj

După tragedia care i-a lovit ca un fulger pe cei doi copii ai soților care și-au găsit sfârșitul în urma exploziei de la Crevedia, familia acestora se confruntă cu alte probleme majore. Ginerele soților s-a ales cu dosar penal.

Se pare că autoritățile au decis să îl amendeze pe ginere și, mai mult decât atât, să îi deschidă și un dosar penal.

De ce s-a ales ginerele soților din Crevedia cu dosar penal?

Pe rețelele de socializare, fiica soților a povestit totul și a postat și un filmuleț. Ginerele a fost încătușat și dus direct la secția de poliție, deoarece ar fi încălcat legea.

Citește și: Soții care au pierit din cauza tragediei din Crevedia: Inima a încetat să îi mai bată după ce și-a văzut soția cuprinsă de flăcări. Ce a postat femeia pe Facebook înainte de tragicul eveniment?

„Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând sa hrănim animalele ramase în viață și să luăm niște haine.

Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poarta, iar în curte să intre doar domnul pompier.

Respect pentru pompierul care s-a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celalalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furam ceva sau să fugim.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-un final a ajuns soțul meu la secția de politie, încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?).

Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu” , a

scris soția bărbatului, în mediul online.

Fiul celor doi soți decedați susține că autoritățile încearcă să mușamalizeze cazul

Sorin Barbu  a fost de-a dreptul înmărmurit când și-a văzut părinții decedați, iar acum semnele de întrebare nu încetează să apară. 

Bărbatul susține că autoritățile încearcă să mușamalizeze cazul, inclusiv moartea părinților lui.

Citește și: „Când o să murim, o să murim de la GPL-ul ăsta” Cum și-a prevestit moartea Florica, una dintre victimele exploziei de la Crevedia

„De vreo 6 ani ei au închis butelia aia micuță care alimenta la mașini și au făcut ca un fel de parcare, un fel de tranzit unde veneau camioanele și descărcau. Deci nu mai e vorba de stație GPL, a fost acum 8 ani de zile. Aia nu e stație, dacă căutați nu are niciun furtun de alimentare pentru mașina mică de ani de zile stau cu radarul în dreptul lor acolo și spun că ei nu au văzut nicio cisternă. 

Eu vă spun că încearcă să se mușamalizeze și cu moartea părinților și cu stația asta așa numită stație GPL. Toată comuna știe, nu e pe câmp nu e să nu vezi nu există, nu știu, n-am văzut”, a spus Sorin Barbu, fiul lui Lică și al Floricăi.