„A venit potopul” Vlăduța Lupău, momente de panică în plină stradă. Ce s-a întâmplat cu artista

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 mai 2024, 03:35

Vlăduța Lupău a trăit clipe de coșmar, după ce a fost prinsă de furtună. Artistei nu i-a venit să creadă cât de norocoasă a fost.

Artista Vlăduța Lupău împărtășește totul cu fanii săi, chiar și momentele mai puțin plăcute pe care le traversează.

Vlăduța Lupău a fost surprinsă de furtună

Cântăreața a avut parte de o zi liberă de la evenimente, momentul perfect pentru a petrece timp cu micuțul ei, dar și pentru a merge la salon. Vlăduța Lupău s-a decis să meargă în parc și la cumpărături, însă clipele frumoase au fost stricate de ploaie.

Citește și: Cum a venit Culiță Sterp acasă, după ce a a lipsit două săptămâni. Iubita lui nu se aștepta să îl primească așa

Am fost să ne relaxăm în parc, ne-a prins ploaia, potopul”, a spus Vlăduța Lupău în secțiunea Instastory. Artista s-a udat din cap până în picioare, însă a fost fericită pentru faptul că a ajuns repede acasă.

Citește și: Deea Maxer, vacanță de vis cu iubitul „Este motivul pentru care am venit în Abu Dhabi” Deea i-a pregătit ceva special lui Robert Drilea

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vlăduța a avut parte de o zi plină, în care a decis să se ocupe mai mult de aspectul ei fizic, dar și de micuțul Iair, care a fost încântat de prezența mamei sale. După ce ploaia s-a potolit, artista a plecat în oraș cu micuțul ei.

Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii că va avea parte de o schimbare

În urmă cu ceva luni, artista a decis să se lase pe mâna unui specialist care să se ocupe de sprâncenele sale.

Fiind de multe ori criticată pentru aspectul lor, Vlăduța a ținut să rezolve mica problemă.

Citește și: Vlăduța Lupău, imagini de senzație! „O dedicație” Cum a fost surprinsă una dintre cele mai îndrăgite artiste din România

„Mergem să-mi fac retușul la microblending la sprâncene. A trecut o lună și așa este normal. O să vă zic dacă sunt mulțumită sau nu de rezultatul final”, a spus Vlăduța Lupău pe contrul său de Instagram.

Citește și: ,,Presimt că veniți trei''. Ce mesaj le-a lăsat Jador Georgianei Lobonț și soțului ei, Rareș! Reacțiile nu au încetat să apară

Artista a fost încântată de rezultat și a ținut să precizeze faptul că procedura nu a fost deloc dureroasă. Faptul că a rezolvat mica problemă pe care o avea cu sprâncenele, Vlăduța Lupău a mărturisit că în acest mod pierde mai puțin timp atunci când vine vorba de make-up, fiind o fire foarte activă și mereu în mișcare din cauza evenimentelor.