„Se îneacă cu ea și îmi este frică, m-a luat cu călduri” Theo Rose, momente de panică cu Sasha. Ce s-a întâmplat cu băiețelul artistei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 31 mai 2024, 03:20

Theo Rose despre Sasha

Sursa: Instagram- Theo Rose

Theo Rose a devenit mămica unui băiețel superb și sănătos, însă momentele dificile nu au ocolit-o nici pe aceasta. Artista a povestit acest lucru despre copilul ei.

Artista Theo Rose este extrem de mândră de bebelușul ei și încearcă să împărtășească cu urmăritorii și părțile mai puțin plăcute atunci când ești mămică.

Theo Rose a vorbit despre momentele delicate prin care a trecut cu Sasha

De curând, artista a publicat un video pe TikTok în care vorbește despre faza prin care trece micuțul Sasha. Și anume, saliva.

Artista susține că acesta salivează foarte mult și că de multe ori s-a temut că micuțul se va îneca cu salivă.

Citește și: „Mai avem o bebelușă în familie” Fotografie inedită cu Theo Rose. Artista a prezentat-o pe noua membră a familiei

Artista a încercat să-și mențină calmul, dar recunoaște că momentele nu sunt deloc plăcute și este foarte atentă ca băiețelul ei să nu pățească ceva.

„La noi e perioada cu saliva, când o descoperă și o scuipă pe toată, am impresia că vomită. Și se îneacă cu ea și îmi este frică, mă ia călduri când te văd că te îneci cu scuipat”, a povestit Theo Rose, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cristina Pucean, gest impresionant pentru tatăl său! Ce a făcut dansatoarea după moartea acestuia

Chiar și așa, Theo Rose este capabilă să se descurce în orice situație și să-și mențină calmul. Artista are o perioadă extrem de aglomerată, aceasta împărțindu-se între carieră și casă, însă momentele pe care le petrece cu micuțul Sasha sunt magice.

@theorose

🥵

♬ sunet original- Theo Rose

Theo Rose se confruntă și cu alte probleme după naștere

Theo Rose le-a transmis fanilor că după nașterea lui Sasha a rămas cu celulită și vergeturi, dar pe care încearcă să le trateze și să le facă să dispară cât mai repede. 

Citește și: „N-am eu timp” Cu ce probleme se confruntă Theo Rose după naștere! Toate mămicile trec prin asta

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj în care le transmite celor care o urmăresc faptul că sala de sport nu este exclusă, însă deocamdată nu are timp, după ce l-a născut pe micuțul Sasha. Totuși, vedeta a confirmat faptul că pe viitor va merge și la sală pentru a reveni în formă.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, căsătoriți pe ascuns!? Cum au fost dați de gol: “Bine ca au reușit sa țină secret”

„N-am eu timp de sală, n-am eu timp de sport acum, deocamdată, deci e clar că momentan, lupta mea împotriva urmărilor de după naștere e minimă. De slabă, sunt slabă, se vede, dar am rămas și eu cu celulită, vergeturi pe care totuși le-am tratat ”, a spus vedeta pe pagina sa de Instagram, într-un insta-story.