„Ne-am obișnuit cu ratarea! Boicotul e ultima soluție” Ce l-a deranjat la culme pe Dan Negru

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 iun 2024, 00:55

„Ne-am obișnuit cu ratarea! Boicotul e ultima soluție” Ce l-a deranjat la culme pe Dan Negru

Sursa: Dan Negru Instagram

Prezentatorul TV, Dan Negru, își ține mereu urmăritorii la curent cu tot ceea ce se petrece în această țară, postând constant pe conturile sale din social media, unde are sute de mii de urmăritori.

Într-un ultim mesaj postat pe pagina sa de Instagram, Dan Negru face referire la fotbalul românesc și la boicot. 

Ce mesaj a transmis Dan Negru pe Instagram

Boicotați fotbalul românesc! Atât de mult ne-am obișnuit cu eșecul încât faptul ca aseară echipele românești au ratat iar Europa nici măcar nu mai e o știre! Ne-am obișnuit cu ratarea! Boicotul e ultima soluție! Nu-i mai aplaudați pe stadioane.

Schimbați canalul tv când crainicele fără haine prezintă știrile fără sport. Nu mai faceți trafic site-urilor care promovează „schimburile de replici spumoase” între președinții cluburilor. Ignorați titlurile „un sezon mai încins ca niciodată" sau „derby de zile mari in Liga1”.

Confucius credea că „umilința este temelia virtuților.” Ca fotbalul românesc sa redevină virtuos, cei care-l conduc trebuie sa învețe umilința. Suporterii o cunosc deja!”,  a

fost mesajul prezentatorului, într-o nouă postare pe contul său de Instagram. 

Citește și: Kanal D, lider de audiență, la orașe și la nivelul întregii țări, cu Știrile Kanal D de la 12:00

Acesta consideră că oamenii nu mai urmăresc ceea ce e cu adevărat important în țară și preferă știrile superficiale, care nu prezintă mari bătăi de cap sau din contră, clickbait-urile. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Hoții ne sunt model” La cine face referire Dan Negru, într-un nou mesaj postat pe o rețea de socializare

Prezentatorul emisiunii „Jocul Cuvintelor”  a postat un nou mesaj pe contul său de Instagram. Acesta trage un semnal de alarmă asupra corupției și a liderilor politici din țară și pe cei pe care alegem să-i luăm drept exemple sau modele de urmat.

„Liderul politic înavuțit, depravat si corupt ne-a rămas model. Irod. Pe celălalt, care l-a combătut, pe Ioan, îl cinstim din când in când dar nu ne e model.

Hoții ne sunt model.

Citește și: Din 30 august, revine "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" cu un nou sezon, la Kanal D!

„Fac doi ani de pușcărie și rămân cu banii furați”. Am auzit vorba asta de multe ori! Hoții băgați in pușcării și apoi eliberați și rămași bogați ne sunt modele. Ioan s-a împotrivit decăderii morale, corupției, lingușiri politice și l-a costat viața. 

Într-o zi de 29 August...

Prăznuirea decapitării! Degeaba! Irod ne e modelul!”, a scris prezentatorul pe Instagram.