Descopera soluția tuturor problemelor tale de ordin financiar!

Author: Oana Picerea

Atunci când situațiile neprevăzute te obligă să găsești surse suplimentare pentru a face rost de bani, este bine să fii informat cu privire la toate modalitățile de împrumut pe care le ai la dispoziție. Chiar dacă un credit bancar pare irealizabil, iar împrumuturile de la prieteni sunt mai complicate decât par, OKcredit a dezvoltat pentru tine o soluție la granița dintre cele două. Accesează un credit online prin OKcredit și fă rost imediat de suma necesară pentru a-ți rezolva urgențele!

Ce este un credit online?

Liniile de creditare dezvoltate de OKcredit sunt credite de consum pentru nevoi personale, de tip revolving, menite să vină în ajutorul tuturor celor care au nevoie urgentă de bani. Este soluția ideală prin care poți obține acces, în limita plafonului aprobat, la extra cash pe care să îl utilizezi în orice scop dorești și să rezolvi astfel orice urgență, fără stres sau griji.

Cum și ce sume poți obține printr-un astfel de împrumut?

Procesul de aplicare pentru un credit rapid este foarte simplu și se realizează exclusiv online, pe baza contului de utilizator înregistrat în platformă. Cu doar câteva click-uri și minimul de documente, poți debloca sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei, pentru o perioadă de până la cinci ani, pe care să le utilizezi în orice direcție ai nevoie. Vei putea retrage valoarea solicitată integral sau parțial, oricând îți dorești și beneficiezi totodată de maximă flexibilitate la rambursare.

Prin ce se deosebește un credit online de unul bancar?

Creditele online sunt soluții de finanțare dezvoltate de instituții financiare nebancare ca alternativă la serviciile bancare clasice. Facilitatea de accesare, condițiile de acordare ușor de îndeplinit, transparența, flexibilitatea și libertatea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care un credit nebancar ți le aduce în detrimentul celor convenționale. Orice persoană care are 20 de ani împliniți și deține o sursă stabilă de venit, fie salariu, pensie sau PFA, poate aplica pentru un astfel de împrumut, fără să fie nevoie de alte acte doveditoare, giranți sau garanții ori procese dificile de demonstrare a eligibilității pentru creditare.

Creditele OKcredit sunt de tip revolving, ceea ce înseamnă că fiecare sumă rambursată devine din nou disponibilă pentru retragere în contul tău în așa fel încât pentru cinci ani să îți conturezi propria rezervă de bani la care ai acces nelimitat în baza plafonului aprobat. Poți utiliza banii obținuți în orice scop dorești, fără limite și restricții, motivul pentru care ai solicitat ajutor financiar nefiind un criteriu pentru stabilirea eligibilității. Fie că te confrunți cu datorii sau cu plăți restante, trebuie să achiți urgent un serviciu medical sau de altă natură, ori îți dorești să faci o achiziție însemnată sau să suplimentezi bugetul de vacanță, împrumuturile rapide oferite de OKcredit sunt alegerea ideală.

Rambursezi când și cât îți dorești, doar suma utilizată, iar suma în cauză poate fi retrasă și reutilizată, integral sau în mai multe tranșe, chiar și pe parcursul aceleiași zile.

Aplică în trei pași simpli pentru un credit rapid de la OKcredit

Oricând situația o cere, poți solicita un credit rapid online de oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de un dispozitiv cu acces la internet și câteva minute libere pentru a transmite solicitarea. Completezi formularul de pe site cu datele solicitate, pui la dispoziție minimul de acte necesare și transmiți cererea spre analiză. Întreg procesul durează doar câteva ore, după care îți va fi comunicată decizia de finanțare și, dacă aceasta este pozitivă, viramentul se va realiza în contul indicat în decursul aceleiași zile.

Spune adio problemelor tale financiare, simplu și rapid, cu ajutorul serviciilor financiare de la OKcredit!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.