LIVE UPDATE Ziua 559 de război în Ucraina: Zeci de zboruri anulate și întârziate pe aeroporturile din Moscova. Ucraina a încercat să efectueze un atac asupra capitalei Rusiei

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 05 iun 2024, 00:40

Rusia a doborât marți dimineață cel puțin trei drone lansate de Ucraina care vizau Moscova

Sursa: freepik.com

Rusia a doborât marți dimineață cel puțin trei drone lansate de Ucraina care vizau Moscova, a anunțat Ministerul rus al Apărării.

Rusia a interceptat în noaptea de luni spre marţi trei drone ucrainene care se apropiau de capitală dinspre sud-vest şi nord-vest. Până la 50 de zboruri au fost întârziate şi alte şase au fost anulate pe aeroporturile din Moscova, a transmis agenţia oficială de ştiri TASS.

Zeci de zboruri anulate și întârziate pe aeroporturile din Moscova

Rusia a doborât marți dimineață cel puțin trei drone lansate de Ucraina care vizau Moscova, a anunțat Ministerul rus al Apărării.

Până la 50 de zboruri au fost întârziate şi alte şase au fost anulate pe aeroporturile din Moscova în dimineața celei de-a 559 zile de război ruso-ucrainean. Cele două mari aeroporturi moscovite Vnukovo și Șeremetevo, precum și aeroportul Zhukovksy au reluat operațiunile normale începând cu ora 7:30, după o suspendare temporară a traficului la începutul zilei de marți. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Update Live Ziua 558 de război în Ucraina: Ucraina susține că două drone rusești au căzut pe teritoriul României

Drone ucrainene au încercat să efectueze un atac asupra Moscovei 

Rusia a interceptat în noaptea de luni spre marţi trei drone ucrainene care se apropiau de capitală dinspre sud-vest şi nord-vest, au anunţat primarul Moscovei şi Ministerul rus al Apărării, transmite agenţia EFE, citată de AGERPRES. 

Primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, a declarat că dronele lansate de ucraineni azi-noapte „încercau să efectueze un atac asupra Moscovei" și că o unitate de servicii pentru consumatori a fost avariată în districtul Istra, situat la aproximativ 65 km nord-vest de Kremlin. Nu s-au înregistrat pagube sau victime în altă parte, a precizat primarul Moscovei.

Citește și: Evgheni Prigojin a fost condus pe ultimul drum. Unde a fost înmormântat trupul neînsuflețit al liderului grupului Wagner