„Niciodată nu m-am simțit atrasă de un bărbat” Simona Hapciuc, dezvăluiri cutremurătoare din copilăria ei. De ce își consideră mama moartă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 iun 2024, 02:55

Simona Hapciuc

Sursa: Facebook- Simo Hapciuc

Simona Hapciuc și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Fostă concurentă în cadrul „Survivor” - 2021 și actuală prezentatoare a galelor RFX MMA, Simona a vorbit cu lacrimi în ochi despre copilăria sa și greutățile prin care a trecut.

Simona se consideră o luptătoare, o supraviețuitoare, după ce a făcut față unei copilării marcate de lipsuri și unei mame alcoolice.

Prezentatoarea galelor RFX MMA are o poveste de viață impresionantă

În ciuda succesului și al zâmbetului pe care îl afișează, Simona a avut parte de o copilărie tristă. Blondina a recunoscut faptul că mama ei era alcoolică și că a fost abandonată de către aceasta.

A fost o tristețe generată de tot, începând de la cea care mi-a dat viață și care m-a părăsit ”, a spus Simona Hapciuc despre mama ei.

Citește și: Răzvan Botezatu, declarații picante despre relația sa actuală: „Am un iubit de trei ani”. De ce nu s-au mutat împreună până acum

Simona Hapciuc s-a născut la Iași și a fost abandonată de către mama la vârsta de trei ani, fiind crescută de rudele din partea tatălui. Eram un copil care căutam atenție și iubire. La mine nu a fost niciodată că oamenii vor să îmi ofere ceva, ci că trebuie , a spus Simona cu lacrimi în ochi.

Citește și: „Eu încă îl iubesc, a fost bărbatul vieții mele”. Simona Hapciuc, declarații fără perdea despre fostul iubit arab. Cum stau lucrurile între ei acum

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama prezentatoarei a plecat în Germania și abia la vârsta de 16 a reușit să reia legătura cu aceasta, însă doar pentru o perioadă scurtă de timp. „Când eram în clasa a X-a, am revăzut-o și m-a bătut atât de tare. M-a întrebat de un lanț de aur. M-a luat de păr și m-a dat cu capul de dulap”, a povestit Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc susține că niciodată nu s-a simțit atrasă de un bărbat

Prezentatoarea susține că a iubit oameni, însă niciodată nu s-a simțit atrasă de nimeni. „Eu niciodată nu m-am simțit atrasă de un bărbat. Am avut bărbați pe care i-am iubit, uite și ultima mea relație. L-am iubit din tot sufletul meu. Este de neimaginat pentru mine să te uiți la un bărbat și să simți că vrei să întreții relații cu el”,

a susținut prezentatoarea.

Citește și: Simona Hapciuc, dezvaluiri inedite astazi, la „Teo Show”: „Aveam momente cand plecam de la emisiune, ajungeam acasa si plangeam”

Simona vrea să cunoască oamenii dincolo de aparențe, iar relațiile intime nu au reprezentat o prioritate pentru aceasta. Prezentatoare merge la terapeut pentru a-și da seama de unde a luat naștere acest dispreț față de viața intimă.

Citește și: Simona Hapciuc, poveste terifianta de viata: "Am ajuns sa dorm in parcul Obor. Traiam cu 3 lei pe zi"

În copilărie, Simona Hapciuc trăia cu sentimentul că a întreține relații intime este cel mai rău lucru din lume, fiind influențată și de educația venită din partea bunicii.