Cum se simte Michael Schumacher. Noi detalii dezvăluite de un prieten al fostului pilot de Formula 1: „Un caz fără speranță”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 iun 2024, 02:30

Cum se simte Michael Schumacher. Noi detalii dezvăluite de un prieten al fostului pilot de Formula 1

 
Sursa: arhivă

Starea lui Michael Schumacher este în continuare sub semnul întrebării, însă recent au apărut unele informații inedite despre cum se mai simte fostul pilot de Formula 1.

Jurnalistul Roger Benoit este un prieten vechi de-al lui Michael Schumacher și a vorbit despre starea de sănătate a campionului mondial de Formula 1. 

Cum se simte Michael Schumacher

Despre starea de sănătate a fostului campion mondial nu se știu prea multe, însă soția sa, Corinna, a oferit o actualizare a stării de sănătate a acestuia, spunând că bărbatul este „diferit, dar aici” în timpul unui documentar Netflix din 2021 despre viața fostului pilot, scrie  express.co.uk.

Citește și: Michael Schumacher împlinește astăzi 54 de ani. Fostul pilot are 7 titluri de campion mondial

Jurnalistul Bild Benoit, un bun prieten de-a lui Schumacher, a fost întrebat recent dacă poate oferi o actualizare a stării de sănătate a prietenului său, însă răspunsul său a fost unul negativ, potrivit Blick.

„Nu ”, a răspuns el.

Totuși, acesta a oferit câteva detalii, însă triste. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Există un singur răspuns la această întrebare și acesta este cel pe care fiul său Mick l-a dat într-unul dintre rarele sale interviuri din 2022: „Aș da orice să vorbesc cu tata”.

Această propoziție spune totul despre cum se simte tatăl său de peste 3.500 de zile. Un caz fără speranță ”, a spus, trist, Benoit.

Fostul pilot de Formula 1 a suferit un accident la ski

Pilotul german de Formula 1, Michael Schumacher în vârstă de 54 de ani, a suferit în 2013 un accident la ski în stațiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie.

Doar câteva persoane au avut permisiunea să-l vadă pe fostul pilot al lui Ferrari.

Michael Schumacher este un fost pilot german, care a concurat în Formula 1 pentru echipe precum Jordan, Benetton, Ferrari și Mercedes. Acesta are un record comun de șapte titluri de campion mondial la piloți (la egalitate cu Lewis Hamilton) și, la momentul retragerii sale din sport în 2012, deținea recordurile pentru cele mai multe victorii, 91 la număr, pole position-uri 68 și podiumuri 155.

Michael este căsătorit cu Corinna și are doi copii, Gina-Marie și Mick.

Citește și: Formula 1: Max Verstappen își mărește avansul la titlu cu a opta victorie consecutivă!

La sfârșitul sezonului 2012, acesta a anunțat că se retrage definitiv din Formula 1, urmând ca un an mai târziu să sufere oribilul accident.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.