Clipe de coșmar pentru Irisha! „Mi-am dat seama că mâna îmi e plină de sânge” Ce a pățit vedeta în propria casă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 iun 2024, 04:45

Clipe de coșmar pentru Irisha! „Mi-am dat seama ca mâna îmi e plină de sânge” Ce a pățit vedeta în propria casă

Sursa: Irisha Instagram

Irisha, fostă concurentă „Survivor”, a trecut prin momente de coșmar, fiind chiar la un pas de moarte. Vedeta TV a împărtășit totul cu fanii săi, care au rămas de-a dreptul șocați.

Irisha, pe numele său real Irina Ceban, a trecut prin clipe de coșmar, când o lovitură puternică la cap ar fi putut să-i fie fatală. 

Ce a pățit Irisha chiar în propria casă

Vedeta a povestit totul, cu lux de amănunte, pe pagina sa de Instagram. Se pare că frumoasa șatenă ar fi alunecat și s-a lovit puternic la cap de marginea unui scaun.

„Ați fost foarte norocoasă”- zise domnul doctor! Așa simt și eu. Î n urma cu câteva zile credeam că sunt invincibilă și atotputernică când Dumnezeu, viața, universul mi-a dat o lecție uriașă.  Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre Bucătărie, m-am împiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic.

Am zis că e doar o lovitură și o să fie bine. Verificând rana mi-am dat seama ca mâna îmi e plină de sânge. In acel moment am realizat ca este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panica, până in acel moment, pana l am trăit pe propria piele, din păcate. Am chemat SMURD ul și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, având dureri mari și capul amorțit până in prezent.

Am reușit într-un final să localizam problema care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: „5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitura fatală”. Plâng și râd in același timp.
Valul de iubire, empatie și bunătate care vine de la voi de când v-ați dat seama ca ceva nu este in regulă, m-a emoționat de-a dreptul și nu-mi ajung cuvinte să vă mulțumesc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: O mireasă s-a căsătorit cu socrul ei, pentru că mirele a fugit în ziua nunții. Care a fost motivul pentru care nunta a continuat

Mă înclin in fața voastră și mă rog ca Dumnezeu să vă aibă in grija lui mereu.  Zilele acestea am realizat că viața este o călătorie scurtă și se poate sfârși in orice moment, așa că învățați din lecția pe care am trăit-o eu și fiți Fericiți și împliniți pentru tot ce aveți și sunteți. Va iubesc, mulțumesc și respect enorm- familia mea minunata de pe online”, a

scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Mesaje de recuperare pentru Irisha

Comentariile nu au încetat să apară, iar vedete precum Teo Trandafir, Raluca Bădulescu și Adelina Pestrițu i-au urat însănătoșire grabnică și recuperare cât mai rapidă.

Citește și: Apel disperat pentru o româncă aflată în Bali! Doctorița din Sibiu se află în stare gravă, după ce a suferit un accident îngrozitor

„E o cumpănă pe care ai depășit-o. Gândurile tale m-au impresionat. Niciun cuvânt nu-și mai găsește sens, dar încerc: ai încredere ca vei fi bine ”, a scris Teo Trandafir.

 

Taguri: