„Regele și regina”. Jador, apariție surprinzătoare alături de o femeie cunoscută în România! Fotografia care a pus fanii pe jar

Autor: Lavinia Medrea

Fotografia care a pus fanii pe jar

Sursa: Instagram Jador

Jador a surprins din nou pe toată lumea! Cântărețul și-a făcut apariția alături de o femeie foarte cunoscută în România. Iată despre cine este vorba!

Jador este, fără dar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți și populari artiști din România. A reușit să se facă remarcat nu doar prin talentul său muzical, cât și prin felul său carismatic și amuzant de a fi, dar și prin faptul că ține foarte des legătura cu fanii lui și îi pune la curent cu aproape tot ce se întâmplă în viața lui.

Jador, apariție surprinzătoare alături de o femeie cunoscută în România

De ceva timp, Jador este, spre ghinionul său, burlac. Povestea de dragoste dintre el și Alexandra Dobia a luat sfârșit după ce și-au dat seama că își fac mai mult rău decât bine.

De la despărțire, Jador a reușit să surprindă oamenii foarte des. Cel mai recent, artistul și-a șocat fanii după ce a sărutat o fană pe scenă, în timpul unui concert, de față cu toată lumea, iar apoi a promis că va săruta câte o

fană la fiecare prestație. Acum, cântărețul s-a postat pe Instagram alături de o femeie foarte cunoscută și talentată din România.

Citește și: Ce a pățit Jador, după ce a intrat cu mașina prin mulțimea care îl aștepta să cânte: „Mi-am luat alta”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„King and Queen (n.r.: Regele și regina)”, este mesajul scris de Jador, alături de fotografiile postate de acesta.

„S-au unit legendele să facă istorie”, „Ce frumoși sunteți”, „Ce cuplu minunat! V-am pupat”, „Casă de piatră”, sunt doar câteva comentarii de apreciere din partea fanilor lui Jador.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jador mami!👑❤️ (@jador_adevarat)

În fotografie, Jador s-a afișat cu nimeni alta decât Ruby, o cântăreață la fel de apreciată din România, semn că urmează o colaborare de care admiratorii celor doi artiști se vor bucura. În ciuda comentariilor, Jador și Ruby nu formează un cuplu, așa cum credeau mulți internauți.

Jador, judecat după apariția cu Ruby

Pe lângă comentariile de susținere pe care le-a primit Jador, au apărut și comentarii care îl judecă. Cei doi nu sunt împreună, dar cei care au crezut că Jador și Ruby au o relație au judecat apariția lor, ba chiar au făcut comparație între cântăreață și Alexandra Dobia, spunând că fosta iubită a lui Jador era mult mai bună.

Citește și: „Mi-ai distrus viața”. Ce se întâmplă în aceste momente între Jador și Simina Loica, după ce s-a spus că s-ar fi împăcat. Artistul pare că suferă

„Aoleu, ce mai este şi asta? Scuză-mă pe mine, Jador, dar mă aşteptam la ceva mai bun pentru tine, nu judec dar fata cu care erai era mult mai drăguță şi frumoasă, şi era onestă, era tot ce trebuia la o fată, dar acum depinde de gustul fiecăruia”, „Vă potriviți fizic doar că aveți același caracter și cred că ies scântei când stați mai mult de 5 minute aproape”, au spus internauții, după ce au văzut fotografia postată de Jador.