„Îmi pare că se bucură de haos, de necazul războiului” Dan Negru, revoltat pe o rețea de socializare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 iun 2024, 02:35

„Îmi pare că se bucură de haos, de necazul războiului” Dan Negru, revoltat pe o rețea de socializare

Sursa: Dan Negru Instagram

Prezentatorul TV, Dan Negru, își ține mereu urmăritorii la curent cu tot ceea ce se petrece în această țară, iar recent acesta spune că a deschis televizorul și a fost șocat de cele auzite.

Profund deranjat, Dan Negru a ținut să împărtășească cu urmăritorii săi cele auzite la televizor, în cadrul unor emisiuni. 

Ce mesaj a transmis Dan Negru legat de război

În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, prezentatorul TV a mărturisit că bătrânii trimit tineri la război, deoarece ei nu au curajul să lupte pe front. 

„Am nimerit aseară pe vreo două televiziuni, din alea cu analiști și generali de război.

Îmi pare că se bucură de haos, de necazul războiului. Explică strategii de război, țin cu o parte sau cu alta, se ciondănesc și nu vezi urmă de empatie. Fotografia asta e făcută într-un cimitir cu soldați morți in primul război mondial. Toți au între 18-25 de ani...Viclenia bătrânilor care apar pe ecrane explicând războiul îmi amintește de vorba lui Orwel: „Toată propaganda de război, toate strigătele minciunile și ura, vin de la oamenii care nu vor lupta niciodată pe front”,  a
scris vedeta TV într-o postare, pe pagina sa de Instagram. 

Citește și: Bătălia creierelor continuă în această toamnă, la Kanal D! Dan Negru, la cârma unui show epic – “The Floor”, un quiz show marca John de Mol

Mesajul lui Dan Negru vine în contextul prăbușirii unei drone rusești pe teritoriul României. 

Cum arată acum locul în care a căzut drona Shahed în România

Oamenii aflați la graniţa de sud-est a României trăiesc spaima vieții lor, după ce în urmă cu doar trei zile, pe teritoriul ţării noastre s-au găsit bucăţi dintr-o dronă rusească, în apropiere de Chilia Nouă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cerul a fost de-a dreptul luminat noaptea trecută în Chilia Nouă. Malul românesc a fost locul în care o dronă s-a prăbușit. 

Deși localnicii sunt învățați cu zgomotul, aceștia spun că tot nu pot dormi atunci când se aude câte o bubuitură puternică.

Citește și: Cine este polițistul din Brașov, prins cu 1 kilogram de droguri în mașină? „Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire”

„Tot aici am fost. De la ora 12:30, până la 4 şi zece minute.  Şi a fost încă o noapte albă, mai ales că în jurul orei 3, a fost un nou atac.”

„  E normal să te sperii. Să stai în plină noapte în bubuituri şi zguduituri. Nu e uşor! Îţi este teamă. Teamă...  Cred că oricui ii este.

Când auzeam că dat la Ismail”.

„La prima bubuitură am crezut că ne atacă pe noi, pentru că s-a auzit prea aproape”,  spun localnicii, îngroziți.