5 IDEI de cadouri pentru tinerii însurăței – Tu știi ce ai putea cumpăra prietenilor tăi?

Author: Diana Tilă

Darul de nuntă nu se rezumă doar la bani când vine vorba de prietenii care tocmai își pun pirostriile. Poți fi creativ și oferi tot felul de cadouri, atât timp cât acestea pot fi folosite cu drag în casă.

Dacă te afli în această ipostază și ești în căutare de cadouri pentru un cuplu ce urmează să se căsătorească, rândurile următoare pot fi super inspirație pentru tine.

Ce poți cumpăra pentru tinerii proaspăt căsătoriți și așezați la casa lor?

1. Un set de lenjerie de pat

Este foarte frumos sentimentul de a oferi un cadou superb prietenilor care se așază la casa lor, cu acte în regulă. Se presupune în acest caz că îi cunoști și că știi ce preferințe au în materie de lucruri necesare pentru căminul lor.

Astfel că, nu vei da greș dacă le oferi un set de lenjerie de pat, de calitate superioară și în tendințe. În plus, chiar daca sunt multe produse de acest gen pe piață, alegerea poate fi destul de simplă, dacă le cunoști gusturile în materie de culori, textile, design și alte asemenea aspecte.

2. O mașină de spălat

Dacă ai buget generos pentru prietenii tăi care tocmai se mută la casa lor, ai putea să le faci un super cadou: o mașină de spălat, de pe Altex.ro, la un preț avantajos. Nu este nimic deplasat în a oferi cadou un asemenea produs electrocasnic, mai ales dacă este vorba de prieteni buni sau amici de-o viață, pe care îi simpatizezi și pe care vrei să îi faci fericiți cu un astfel de cadou. Important în acest caz este să ții cont de brand, funcționalități și design pentru a te asigura că faci o achiziție optimă.

3. Decorațiuni de living

Și decorațiunile pentru camera de zi pot fi cadouri deosebite pentru prietenii care tocmai se căsătoresc și se mută în noua lor locuință. Un set de oglinzi minimaliste, un covor din fibre naturale sau obiecte de decor din ceramică sunt câteva recomandări în acest sens, Însă dacă vrei un cadou cu adevărat impresionant, poți opta pentru decorațiunile din ciment și lemn în design abstract ce merg la fix într-un apartament minimalist.

4. Un ceas mare de perete

Un alt cadou special pentru prietenii tăi poate fi un ceas mare de perete, confecționat din elemente deosebite. Îl poți face chiar tu, cu puțină imaginație la bord și un mecanism clasic de ceas. Câteva elemente din lemn pictat și cifrele de mari dimensiuni, realizate din materiale plastice vor crea un ceas de perete extrem de rafinat.

Te poți de asemenea inspira de pe site-urile de specialitate, dacă te gândești la un anumit design și nu știi cum ar trebui creionat în primă fază. Cu siguranță că amicii tăi vor aprecia efortul tău și faptul că le-ai oferit un element decorativ handmade.

5. Un robot de bucătărie

Cine nu se gândește la ustensilele de bucătărie atunci când este nevoit să facă un cadou pentru o ocazie specială? Poate fi vorba chiar de prietenii tăi, care în curând se vor căsători și pentru care trebuie să te pregătești din acest punct de vedere.

Poți opta oricând pentru un robot de bucătărie inteligent care să facă toate “muncile de jos”, inclusiv mărunțirea cepei și a altor legume necesare pentru gătit.

Așadar, în funcție de buget poți alege dintre sugestiile de cadouri prezentate în acest articol. Nivelul de prietenie probabil că va fi cel care va dicta bugetul pentru un dar de nuntă deosebit.

Sursă foto: Pexels.com

 

 


Ultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 20 septembrie 2024. Urmărește episodul 54 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.