„Sunt aproape perfectă într-o relație!” Nicoleta Nucă, detalii despre viața amoroasă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 iun 2024, 04:20

„Sunt aproape perfectă într-o relație!” Nicoleta Nucă, detalii despre viața amoroasă

 
Sursa: FB/Captură Instagram

Invitată la emisiunea „Invitatul de 12!, fosta concurentă „Bravo, ai stil” a vorbit despre viața sa, dar mai ales despre cum este ea atunci când vine vorba de o relație. Ce detalii picante ne-a oferit aceasta?

Nicoleta Nucă s-a deschis total în fața telespectatorilor și a vorbit despre viața sa în lumea showbiz-ului, dar și despre cum îi merge pe plan profesional și personal. 

Nicoleta Nucă, detalii din culisele vieții amoroase

Frumoasa brunetă a recunoscut că nu este deloc o persoană posesivă sau geloasă atunci când vine vorba de iubitul său. 

„Dacă îmi zice că trebuie să plece undeva, îi spun că ne auzim atunci când poate!”, a

mărturisit vedeta, în cadrul emisiunii. 

Citește și: ”Unul dintre ei mi-ar plăcea să fie și de o naționalitate diferită” Nicoleta Nucă, primele declarații după ce a anunțat că vrea să adopte copii

„Nu sunt genul care să te bată la cap. Niciodată”, a mai spus cântăreața.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce dificultăți a întâmpinat Nicoleta Nucă în lumea showbiz-ului

Artista ne-a mai vorbit și despre părțile mai puțin plăcute ale showbiz-ului și a faptului că este persoană publică. 

Lumea showbiz-ului nu este doar roz și drăguță. Nu este o lume ușoară cea în care ne învârtim și ne facem veacul… Nu regret nimic, nu vreau să pară că ma plâng, din contra; am muncit și am sacrificat ani și poate zile în care m-aș fi putut juca ca un copil normal ca să ajung

în punctul ăsta”, a spus bruneta.

Citește și: Nicoleta Nucă, o mireasă atipică, cu tatuaje:”Nu cred că aș fi vreodată o mireasă convențională” Cum va arăta rochia artistei. Dezvăluiri din culisele celei mai așteptate nunți din showbiz

 Pentru Nicoleta Nucă, „acasă” înseamnă trei țări diferite, fiecare având un rol esențial în formarea sa ca artist și ca om. 

Pentru mine, acasă este în cele 3 țări: Republica Moldova, acolo m-am născut, în Italia m-am format din punct de vedere al personalității, am plecat acolo în adolescență...România a fost și este țara în care, în sfârșit, am reușit să pun în practică tot ceea ce am acumulat. Acasă e acolo unde sunt bine cu inima și cu sufletul”, spune cântăreața.  

 

 

Taguri: