Adevărul despre relația dintre Andreea Bostanica și Jador: ,,A fost la ziua mea". Tânăra nu s-a mai ascuns

Autor: Diana Ghita

Andreea Bostanica și Jador

Sursa: Instagram

În cadrul unui interviu, Andreea Bostanica a clarificat speculațiile apărute în spațiul public despre ea și Jador.

Andreea Bostanica este o cunoscută tiktokeriță.

Citește și: Câți bani face din Youtube Andreea Bostanica, vlogerița celebră din Moldova

Despre legătura dintre Andreea Bostanica și Jador

Recent, influencerița a mărturisit pentru WOWnews faptul că s-a mutat permanent în București și că în viitorul apropiat și-ar dori să urmeze cursurile unei facultăți de actorie. Aceasta a participat, împreună cu mama sa, la un eveniment monden, unde le-a răspuns reporterilor la mai multe întrebări.

În cadrul interviului, tânăra a vorbit și despre relația dintre ea și Jador, care a fost mult timp un subiect vehiculat în mediul online. Zvonurile au pornit de la mai multe videoclipuri pe TikTok pe care cei doi și le dedicau reciproc

Andreea a mărturisit că ea și manelistul sunt doar amici.

„Eu și Jador suntem prieteni. Prieteni e mult spus, eu consider prieten oamenii cu care te vezi zi de zi, țineți legătura.

Suntem cunoscuți, ne-am întâlnit la foarte multe evenimente, pentru că am mai fost la câteva evenimente. A fost și la ziua mea de naștere, pentru cei care urmăresc vlogurile mele, dar cam atât.”, 
a spus Andreea Bostanica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Andreea Bostanică, în hohote de plâns după ce a aflat de moartea Raisei. Ce mesaj a transmis "regina TikTok-ului" într-un video copleșitor pentru micuța spulberată pe trecerea de pietoni

Lângă ce băieți s-a afișat Andreea Bostanica

Vloggerița a mai fost întrebată și despre alte zvonuri despre ea, cum ar fi cele legate de ea și Antonio Pican sau Ceanu.

Cu acesta din urmă, tânăra a realizat multe clipuri, în diverse ipostaze. Însă când băiatul a început o relație cu Iuliana Beregoi, Andreea Bostanica s-a arătat geloasă vizavi de dragostea celor doi. 

Ulterior, tiktokerița s-a afișat împreună cu Antonio Pican, cu care a și scos o melodie. 

Tânăra nu a ezitat să răspundă la întrebarea despre cei doi băieți, întrucât a vrut să clarifice și speculațiile apărute în legătură cu acest subiect.

„Cu ambii băieți am făcut colaborări. Cu Ceanu am făcut foarte multe vloguri, tiktokuri, iar cu Antonio, pe lângă că am făcut și vloguri, am lansat și o piesă împreună, Ratata, care a prins foarte bine la public. El a venit cu ideea asta, i s-a părut că sunt potrivită pentru piesă. Am avut o relație profesională.”,  a adăugat Andreea Bostanica, potrivit sursei citate.

Citește și: Adevărul despre Antonio Pican și Andreea Bostănica. Ce este, de fapt, între cei doi artiști: „Se potrivește mai mult cu Andreea”