Tot mai multe persoane află de boala lui Melek. Vezi online live episodul 39 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Tot mai multe persoane află de boala lui Melek

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D luni, 11 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat luni și marți de la ora 20:00.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, surpriză de proporții pentru fanii săi! Celebra actriță a publicat imagini uluitoare de la începutul carierei sale! Iată cum arăta Melek, în urmă cu două decenii

Ce se va întâmpla în episodul 39 al serialului “Melek”?

Noul episod din serialul „Melek” va aduce evenimente emoționante în familia Karadag, acolo unde are loc logodna lui Omer și Defne. Melek este recunoscătoare că a putut să vadă și ea acest moment important din viața celor doi tineri, gândindu-se cu tristețe dacă boala o va lăsa să vadă și nunta acestora.

Deși pare că toate persoanele prezente sunt fericite, Zumrut nu se poate abține din a face comentarii răutăcioase, însă Cumali îi spune să nu mai dezgroape trecutul. Următoarea zi Melek se întâlnește cu bărbatul și îi mulțumește că a fost alături de Omer și Defne în acest moment important din viața lor, iar când acesta îi sărută mâna, lacrimile au început să curgă.

Cumali îl încurajează pe Seyit Ali să îi spună fiicei lui că știe că este bolnavă și să o încurajeze în această lungă luptă cu boala, însă până în acel moment tot

mai multe persoane află de diagnosticul femeii. Kadryie găsește din nou dosarul medical al lui Melek și de data aceasta îl citește și află că are cancer.  

Citește și: Defne din producția Melek, apariție uluitoare alături de noul ei partener de platou! Iată cine este chipeșul actor care a i-a fost coleg în frumoasei Rabia Soytürk în cel mai recent proiect

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit două zile pe săptămână, luni și marți, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de

propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

Citește și: Ömer din serialul Melek, surprins alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată imaginile uluitoare apărute în mediul online cu celebrul actor Mustafa Mert Koç