„Sunt demodat, vreau reintroducerea obligatorie a uniformei școlare” Dan Negru, mesaj cu ocazia primei zile de școală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 sep 2023, 19:11

„Sunt demodat, vreau reintroducerea obligatorie a uniformei școlare” Dan Negru, mesaj cu ocazia primei zile de școală

Sursa: Dan Negru Instagram

Subiectul introducerii uniformei obligatorii în școli a stârnit numeroase reacții în rândul elevilor, părinților, dar și a persoanelor publice. Este și cazul prezentatorului TV, Dan Negru, care a transmis luni un mesaj pe pagina sa de Instagram.

După ce subiectul introducerii obligatorie a uniformei în școli a fost dezbătut de numeroase ori, Dan Negru vine acum cu un mesaj referitor la acest subiect, mesaj dedicat primei zile de școală a anului 2023-2024.

Dan Negru susține introducerea uniformelor în școlile din România

Prezentatorul TV a transmis un nou mesaj pe pagina de Instagram, cu ocazia primei zile a noului an școlar.

Dan Negru face referire la uniformele elevilor care, după părerea sa, ar trebui introduse în fiecare școală din România, deoarece acest aspect ține de o țară civilizată.

Vedeta face referire la școlile din Japonia, unde toți elevii poartă uniforme.

Citește și: Cât de frumoasă este fiica lui Dan Negru! Seamăna izbitor cu tatăl ei! Poza rară făcută de prezentatorul Kanal D, alături de întreaga familie “Pun rar poze cu ai mei”

Așa arată școlarii din Japonia! Sunt demodat, vreau reintroducerea obligatorie a uniformei școlare, că tot a început școala! O au multe țări din lume! Japonia are un sistem de învățământ performant și elevii au uniformă!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Să-i învățam și noi pe copii că viața nu e despre „a avea” ci despre „a fi”!

Vor fi sau nu obligatorii uniformele în noul an școlar? Ce au decis parlamentarii

Părinții i-au însoțit astăzi pe copii în prima a  noului an școlar. Elevii au revenit în bănci pe 11 septembrie 2023.

În urmă cu un an s-a discutat despre posibilitatea de a introduce obligativitatea purtării uniformelor în școli. 

Citește și: Dan Negru conduce revoluția culturii generale, cu un nou sezon al game show-ului “Tu urmezi!”, de duminică, 10 septembrie, de la 20:00 "Îți aduc unul dintre marii performeri pe care România i-a avut vreodată”

Proiectul de lege a fost inițiat de un grup de 36 de deputați și senatori AUR. Toate prevederile făceau trimitere la reintroducerea obligatorie a uniformei școlare în absolut toate unitățile de învățământ din România.

Ce decizie s-a luat?

Fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că ar fi extrem de fericit dacă s-ar aplica legea, însă depinde de fiecare conducere în parte, prin urmare nu este un proces prea facil. 

„Însemnele școlii pot fi o cravată la băieți și o eșarfă la fete, poate fi o șapcă… Nu am vorbit de obligativitate! Am spus că tema trebuie să fie privită diferențiat, de la o școală la alta!  ”,

a spus fostul ministru al educației, Sorin Cîmpeanu, potrivit  Edupedu.ro.

 

Taguri: