„A încercat să pară important pe TikTok” Dan Bursuc, despre discuția cu Florin Salam care a stârnit revoltă

Autor: Laura Macovei

„A încercat să pară important pe TikTok” Dan Bursuc, despre discuția cu Florin Salam

Sursa: Captură YouTube/Facebook

Dan Bursuc a fost invitat la „În Oglindă” cu Mihai Ghiță, unde a povestit emoționat despre lucruri mai puțin cunoscute din viața sa, dar și despre relația cu Florin Salam.

Unul dintre cei mai cunoscuți impresari din domeniul muzicii lăutărești, Dan Bursuc a vorbit despre familia sa, despre problemele din trecut, dar și despre discuțiile cu Florin Salam, care au stârnit diferite reacții.

Dan Bursuc și Florin Salam, ceartă pe TikTok

Cei doi au avut o dispută pe o rețea de socializare, mai exact TikTok, unde fanii au rămas șocați. Ce a avut de spus Dan Bursuc după acea discuție?

Citește și: Dan Bursuc, detalii neștiute din viața sa. Fiica lui ar fi fost sechestrată de un mare clan: „Nu sunt supărat din cauza a ceea ce a făcut ea!”

„Regret maxim doar dintr-un singur motiv. Lumea nu mă cunoaște pe mine așa. Am avut un moment în care mi-am pierdut cumpătul. Era și în ziua în care a murit soacra mea.

„Am avut o reacție, iar Florin salam a avut o intervenție care putea să nu existe. I-am spus: „Florine, noi de acum încolo avem drumuri diferite. Eu nu mă pot amesteca cu oameni care nu sunt de competența mea”, a spus impresarul. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, discuțiile au continuat și după, iar relația dintre cei doi nu este una prea bună.

„Iau 5.000 pe oră, mi-a spus, când l-am chemat să discutăm. Nu ai voie să-mi deranjezi oamenii pe care i-am crescut eu. Aici m-a deranjat. A căutat să pară important pe TikTok”, a mai spus acesta despre Florin Salam. 

Ce ar schimba Dan Bursuc la trecutul său

Întrebat dacă ar schimba ceva la trecutul său, Dan Bursuc a spus că este nostalgic, că toți suntem de fapt, dar cel mai bine e să privim înainte, deoarece trecutul nu mai poate fi schimbat. 

Citește și: Kim Jong Un a ajuns în Rusia! Cum arată trenul cu care a ajuns liderul nord-coreean în țară pentru întâlnirea cu Vladimir Putin

Să las să decidă bunul Dumnezeu ce are de făcut cu viitorul meu. Voi avea și eu o emisiune pentru oamenii nostalgici. Cel mai bine e să ne gândim la ziua de mâine.

 

Taguri: