Deea Maxer, accident în timpul unui show de dans oriental „Am luat o mare căzătură” Cum se simte artista în aceste momente și cum s-a întâmplat totul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 iun 2024, 03:50

Deea Maxer

Sursa: Arhivă

Deea Maxer este apreciată în showbiz-ul românesc pentru talentele sale. Pe lângă muzică, artista se ocupă și de show-urile de dans oriental, însă accidentele nu au ocolit-o în timpul reprezentațiilor.

Artista Deea Maxer este extrem de talentată atunci când vine vorba de dans oriental. Însă acest lucru vine la pachet și cu întâmplări mai puțin plăcute.

Deea Maxer s-a ales cu o căzătură pe cinste în timpul unui show de dans oriental

Bruneta își ține urmăritorii la curent cu activitățile din viața ei, în special cu tot ce este nou în cariera ei.

Deea Maxer se ocupă cu spectacolele de dans oriental, însă ultima sa apariție nu va fi ușor de uitat pentru frumoasa brunetă.

Citește și: „Să nu faceți ca mine”. Greșeala surprinzătoare făcută de Deea Maxer! Întreg momentul a fost fotografiat și postat pe Internet

Deea Maxer le-a povestit fanilor cum a căzut în timp ce dansa la un eveniment.

Podeaua alunecoasă i-a dat bătăi de cap brunetei, însă căzătură nu a fost una gravă. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Deea Maxer, dezvăluiri despre un moment important din viața fiicei sale: ,,Începe nebunia!'' Vedeta i-a fost alături micuței în ziua cea mare

„În momentul în care am trecut pe partea cu gresia, băieții de la sunet au dat cu fum greu pe jos, efectul este special, doar că sub acei norișori drăguți s-a făcut condens, umezeală pe gresie.

S-a strâns atât de multă apă încât am luat o mare căzătură. Nu mai luasem o căzătură de nu mai țin minte, în vreo 18 ani de când urc pe scenă, am luat vreo cinci căzături zdravene”, a povestit Deea Maxer.

Greșeala surprinzătoare făcută de Deea Maxer

Vedeta și-a preparat un sandviș pentru a nu găti pe stomacul gol și s-a apucat de treabă.

Toată lumea s-a așteptat ca iubita lui Robert Drilea să posteze pe Instagram o ciorbă, dată fiind povestea cu pătrunjelul dar, spre surprinderea tuturor, vedeta a postat o cu totul și cu totul altă mâncare! 

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea se gândesc la căsătorie. Bruneta face dezvăluiri despre evoluția relației sale cu Robert

Bruneta a tăiat niște cârnăciori pe care i-a aruncat într-o tigaie încinsă, în ulei, și i-a fotografiat chiar când erau gata de consumat, prăjiți și frumos rumeniți! Se știe că Deea Maxer este fana

unei siluete perfecte și a unei diete echilibrate, așa că a decis să le dea un sfat urmăritorilor ei în privința „gustării” nesănătoase pe care a preparat-o și să-i amuze. 

Citește și: Dinu Maxer, mesaj șocant pentru Robert Drilea. Ce i-a transmis fostul soț al Deei i-a uimit pe fani

„Ceva rău! Să nu faceți ca mine”, este mesajul transmis de Deea Maxer, alături de fotografia cu cârnăciorii prăjiți.

 

Taguri: