Hale de închiriat cu spații de cazare și cantină, beneficii care vor crește gradul de satisfacție al angajaților

Author: Oana Picerea

Deficitul de forță de muncă i-a determinat pe angajatorii din toate domeniile să recurgă la forță de muncă externă. Această modificare a adus însă o nouă problemă căreia angajatorul a trebuit să-i găsească rezolvarea: cazarea angajaților! O soluție pentru companiile a căror activitate implică necesitatea depozitării produselor în hale de închiriat a reprezentat-o găsirea unor astfel de spații industriale care oferă și posibilitate de cazare și masă în incinta parcului industrial sau în proximitatea lui, asa cum este P3.

Atât în Capitală, cât și în provincie, există spații industriale de închiriat de clasă A, care pun la dispoziția companiilor aceste facilitati: cazare și cantină iar cele care încă nu au astfel de facilitățti au planificat să le pune la dispoziție în viitor. Astfel, angajatorul poate să se concentreze pe aspectele esențiale pentru dezvoltarea business-ului și să ofere angajaților săi condiții optime de odihnă pentru noapte și zilele libere.

Fie că alegi să aduci forță de muncă din străinătate, fie din localitățile limitrofe orașului în care activează compania ta, alegerea unor astfel de spații industriale de depozitat, dotate cu spații de locuit și mâncat, vor fi un plus în dezvoltarea afacerii tale. În plus, această soluție va însemna economie pe toate planurile: atât salarial, cât și cheltuieli cu chiria.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că angajații proveniți din mediul rural sau din străinătate oferă servicii mai ieftine, comparativ cu pretențiile celor ce locuiesc la oraș. Astfel, atrași de un venit constant, condiții de locuit confortabile și siguranță, angajații tăi vor fi motivați să își păstreze locul de muncă și să dea randament maxim.

Totodata, chiria plătită pentru spații de cazare în clădirile construite în parcurile industriale este mai mică decât suma pe care ar trebui să o achiți lunar pentru o cazare în oraș, pentru toți angajații care nu locuiesc în apropiere.

În plus, asigurarea transportului până la locul de muncă ar mări cheltuielile cu angajații. Durata de timp de la cazare până la locul de muncă ar fi mult mai mare și ar reprezenta un stres în plus pentru angajați, mai ales dacă nu cunosc orașul.

Iată câteva detalii de care va trebui să ții cont atunci când alegi spații industriale de închiriat:

  • clădiri mari, clasă A;
  • înălțime; tip rampă;
  • greutate maximă admisă;
  • tip stâlpi de susținere;
  • sprinklere;
  • cross doking;
  • grosimea peretelui (alege hale de inchiriat ai căror pereți au o grosime mare, deoarece acest detaliu influențează temperatura interioară și consumul de utilități);
  • spații de birouri;
  • cantină;
  • zonă de cazare.

Cum alegi sigur și ușor hale de închiriat?

Ai reflectat deja la ideea de a închiria hale de închiriat ce pun la dispoziție cazare și cantină, însă nu știi cum să faci alegerea potrivită? Răspunsul este simplu: alege partenerul potrivit! Agenția imobiliară ESOP Consulting are o experiență pe piața imobiliară de peste 20 de ani și îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști care sunt la zi cu evoluția și trendurile în acest domeniu.

Agenții îți pot oferi consultanță gratuită și îți vor pune la dispoziție un portofoliu vast de oferte personalizate. Astfel, vei avea posibilitatea de a alege hale de închiriat care să corespundă tuturor caracteristicilor necesare în desfășurarea activității companiei tale.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.