Viorica de la Clejani, anunțul trist despre starea ei de sănătate: “Să intrăm în remisie” Cu ce boală se luptă îndrăgita artista

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 iun 2024, 02:45

Viorica de la Clejani are probleme de sănătate

Sursa: Instagram- Viorica de la Clejani

Artista Viorica de la Clejani a anunțat în urmă cu câteva luni faptul că suferă de diabet. Din acel moment, interpreta de muzică de petrecere a fost nevoită să adopte un stil alimentar sănătos. Ultima postare de pe TikTok i-a îngrijorat însă pe fani.

Mereu plină de viață, Viorica de la Clejani și-a obișnuit fanii cu interpretări de senzație, dar și cu simțul umorului. Artista nu renunță la glume nici atunci când vine vorba de starea ei de sănătate.

Viorica de la Clejani se confruntă cu probleme de sănătate

@vioricadelaclejani_

 

♬ sunet original- VIORICADELACLEJANI

Artista a anunțat în luna februarie a acestui an faptul că suferă de diabet, o boală cruntă pe care a descoperit-o în urma unui control de rutină. Soția lui Ioniță de la Clejani acuza dureri în zona ficatului, iar asta a pus-o pe gânduri.

Citește și: Bia Khalifa este de domeniul trecutului pentru Fulgy. Fiul Clejanilor a înlocuit-o deja pe blondină| Video

Viorica de la Clejani este nevoită să respecte un regim alimentar strict și să renunțe la zahăr, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut mai multe kilograme. „Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”,  spunea Viorica de la Clejani.

Citește și: Felicitări! Fiica lui Ioniță de la Clejani este însărcinată! Artistul urmează să devină bunic: „El vrea fetiță”

Interpreta a postat un video pe contul ei de TikTok în care le-a prezentat fanilor o rețetă prin care încearcă să țină diabetul sub control. Viorica a pregătit o ciorbă care conține doar legume proaspete și pe care a servit-o fără pâine. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost înjunghiată de bărbatul pe trotinetă. Declarațiile halucinante ale artistei:”Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viață”

„Să intrăm în remisie, să întoarcem diabetul de la coadă la cap. Să mâncăm cât mai puțin, cât mai fără calorii, fierte, nu prea gustoase. Am făcut o ciorbică cu păstăi, cu morcov, cu varză albă, cu legume.

Ia să vedem, o să mănânc toată strachina asta goală, fără pâine. Să vedem ce glicemie îmi mai iese acum”, a spus Viorica de la Clejani, pe contul său de TikTok.

Viorica de la Clejani a renunțat complet la zahăr

O iubitoare a mâncărurilor gustoase și a dulciurilor, Viorica de la Clejani a mărturisit faptul că a renunțat complet la zahăr.

Acest lucru a ajutat-o și să slăbească, chiar dacă nu asta și-a propus.

Citește și: Prima reacție a Vioricăi de la Clejani după ce Margherita a fost înjunghiată cu un bisturiu pe stradă, în Capitală. Artista este foc și pară

Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a mărturisit Viorica de la Clejani.