Simona Halep, atacată de vedetele tenisului mondial „E o dezamăgire atât de mare” Ce mesaj i-a transmis Serena Williams

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 iun 2024, 03:05

Simona Halep și Serena Williams

Sursa: Facebook Simona Halep și Serena Williams

Românca Simona Halep a primit o suspendare de patru ani în urma acuzațiilor de dopaj. Deși sportiva a anunțat că va ataca decizia la TAS, mai mulți sportivi au atacat-o în mod indirect.

Halep a stârnit în val de controverse printre jucătorii și iubitorii de tenis. Dacă unii i-au luat apărarea româncei, există și sportivi care au criticat-o dur pe Halep.

Serena Williams a reacționat într-un mod misterios

Principala adversară a Simonei Halep în perioada în care concura, americanca Serena Williams, a reacționat pe contul său de Twitter în urma anunțului făcut de ITIA.

Citește și: Simona Halep, prima reacție după decizia în cazul scandalului de dopaj „Lupta mea continuă” Ce a hotărât jucătoarea de tenis?

„8 e un număr mai bun”, a fost mesajul cu subînțeles postat de fosta jucătoare de tenis numărul 1 WTA. Cei ce i-au văzut postarea Serenei se gândesc la finala pierdută de aceasta în fața Simonei Halep, la Wimbledon, în anul 2019. 

Dacă ar fi câștigat, pentru Serena Williams ar fi fost titlul cu numărul 8 câștigat pe iarba londoneză. Halep nu a fost atacată doar de Serena, ci și de soțul acesteia. 

Citește și: ULTIMĂ ORĂ! Simona Halep, suspendată patru ani din tenis! Sportiva poate ataca decizia anunțată de ITIA

Alexis Ohanian a repostat, în momentul în care Halep a fost acuzată de dopaj, o fotografie de la meciul Serenei cu Maria Sharapova, imediat după scandalul de dopaj în care a fost implicată tenismena din

Rusia. Tricoul face trimitere la o celebră campanie anti-drog desfășurată în America în anii '90. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ce purtați cu toții de Halloween anul acesta??? Este un look care nu se demodează niciodată, se pare”, a scris Alexis Ohanian la fotografia repostată.

Simona Halep a fost criticată și de alte nume din tenis

Nicole Gibbs este o altă sportivă din SUA care a reacționat la scurt timp după ce ITIA a anunțat decizia în cazul Simonei Halep.

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep privind zvonurile despre relația dintre ea și Joao Monteiro. ,,Despre relația mea cu Joao...''

„E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (Cred că mulți)”,

a scris Nicole Gibbs pe Twitter.

Citește și: Vestea momentului pentru Simona Halep! Organizatorii US Open au făcut tristul anunț. Ce se întâmplă cu sportiva în aceste momente

Mesajul tranșant al jucătoarei a fost apreciat și de Serena Williams, principala adversară a Simonei Halep.