Mira, implicată într-un accident de mașină! În ce stare se află vedeta în aceste momente

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 iun 2024, 03:05

Mira, implicată într-un accident de mașină! În ce stare se află vedeta în aceste momente

Sursa: Mira Instagram

Mira a fost implicată joi într-un accident de mașină, iar detaliile le-a oferit chiar aceasta pe o rețea de socializare. Cum s-a produs accidentul și în ce stare se află cântăreața?

Mira a fost implicată astăzi într-un accident rutier, însă este în afara oricărui pericol, a dat asigurări chiar ea, pe o rețea de socializare.

Mira a fost implicată într-un accident de mașină

Vedeta și-a asigurat fanii că este în afara oricărui pericol, însă mai bine nu se întâmpla. De asemenea, a precizat că accidentul nu s-a produs din vina ei, ci din cauza unui domn care nu s-a asigurat.

Mașina artistei a fost avariată. 

„Sunt bine, asta contează. Se putea să fie și mai rău. Eu nu mai am mașină acum. Un nene nu s-a asigurat, nu e vina mea. Eu circul pașnic, nu am treabă cu nimeni”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story. 

Citește și: Carmen de la Sălciua, apariție extravagantă! Detaliul incredibil pe care l-au observat fanii în pozele postate de artistă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Îmi vreau mașina înapoi!”, a mai spus aceasta.

Cum s-a petrecut accidentul

Se pare că artista mergea liniștită în drum spre radio, când un bărbat care nu s-a asigurat a intrat în plin în autoturismul condus de vedetă. 

Citește și: O mireasă s-a căsătorit cu socrul ei, pentru că mirele a fugit în ziua nunții. Care a fost motivul pentru care nunta a continuat

„Și uitați-mă pe mine cu plânsul în gât, panicată la volan, în timp ce mă duceam la radio să cânt piesa din copilărie. Niște momente de astea, zici că mă încearcă Dumnezeu să vadă cât pot să duci? Pot, mă, pot”, a spus aceasta, făcând haz de necaz.

Mira trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Levi Elekeș, CEO la Enterteinment Grup, dar și creator de conținut, iar de curând, artista și-a făcut și o schimbare de look care i-a surprins pe fani.

Bruneta a apelat la tunsoarea cu breton și pare că o prinde foarte bine.