Sasha a împlinit trei luni! Fotografia emoționantă postată de mămica Theo Rose

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 sep 2023, 11:14

Sasha a împlinit trei luni! Fotografia emoționantă postată de mămica Theo Rose

Sursa: Theo Rose Instagram

Theo Rose este în culmea fericirii, deoarece astăzi e o zi extrem de importantă pentru ea. Micuțul Sasha împlinește trei luni de când îi face viața mai frumoasă artistei.

Theo Rose a postat o fotografie pe rețelele sociale, în care îl ține în brațe pe Sasha, băiețelul ei, care ieri a împlinit trei luni de zile. 

Fotografie emoționantă pe care a postat-o Theo Rose

Theo Rose spune că nu a crezut niciodată că va putea dormi în orice poziție, însă se pare că micuțul i-a schimbat complet viața, dar în bine. 

Vedeta și actorul Anghel Damian sunt mai fericiți ca niciodată de când micuțul Sasha a apărut în viața lor.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri surprinzătoare despre Anghel Damian „Avem momentele noastre zilnic când pun karaoke pe TV” Cum este Anghel Damian în postura de tătic?

„Astăzi, 3 luni. O binecuvântare! N-am crezut vreodată că o să pot dormi în orice poziție și nemișcată”, a

scris vedete pe pagina sa de Instagram, la insta-story.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a spus Theo Rose despre Anghel Damian, în postura de tătic

Deși amândoi sunt ocupați, reușesc să își dedice suficient timp băiețelului lor. Mai mult, Theo a făcut și câteva declarații despre cum se comportă actorul ca tătic. 

Anghel Damian este fan karaoke, iar el și iubita lui îi cântă micuțului Sasha în fiecare zi, fiind una dintre plăcerile celui mic și ceea ce-l liniștește înainte de somn.

Citește și: Connect-R o vrea pe Theo Rose! Cântărețul i-a făcut o propunere uluitoare lui Theo: „Nu mai pot, vreau...”

„Îi mai cânt, îi mai cânt, avem momentele noastre zilnic când pun karaoke pe tv. Și eu și taică-su îi cântăm, dar seara adormim în liniște, stingem tot și stăm amândoi, îl mângâi pe cap și adoarme așa… E minunată perioada asta”,  a povestit Theo Rose, potrivit FANATIK.

Artista susține că micuțul Sasha a crescut foarte mult și a început să gângurească. Theo Rose s-a confruntat cu probleme de anxietate, însă micuțul Sasha este cel care a făcut-o să uite de orice problemă.