„Te iubesc, Hoder”. Jador a făcut un anunț printre lacrimi! Fanii s-au speriat când l-au văzut în ce stare este

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 sep 2023, 13:31

Fanii s-au speriat când l-au văzut în ce stare este

Sursa: Instagram Jador

Jador și Alexandra Dobbia au avut o relație apreciată de mulți fani ai artistului, iar după despărțirea neașteptată dintre cei doi, Jador a făcut un anunț surprinzător.

Relația de iubire dintre Jador și Alexandra Dobbia a avut atât momente bune, cât și momente mai delicate, însă cum iubirea nu este tot ce poate ține împreună două persoane, cei doi au mers pe drumuri diferite.

Citește și: ,,Presimt că veniți trei''. Ce mesaj le-a lăsat Jador Georgianei Lobonț și soțului ei, Rareș! Reacțiile nu au încetat să apară

Jador a făcut un anunț printre lacrimi!

Relația dintre Jador și brunetă părea că este în cel mai fericit punct, fanii acestora se așteptau chiar la o cerere în căsătorie din partea artistului, însă Jador a decis să facă marele anunț legat de separare. Motivul din spatele despărțirii ar fi fost certurile pe care cei doi le avea destul de des, iar alături de acest motiv, artistul a spus că fosta lui iubită își dorea mai mult timp cu el, iar el nu avea timpul necesar pentru acest lucru.

Jador a reușit să își păcălească fanii și să ascundă foarte bine durerea pe care o avea în suflet, însă după ceva timp, acesta a făcut un anunț printre lacrimi. Artistul a apărut pe o rețea socială în lacrimi, fanii fiind speriați de starea în care se afla Jador. Acesta s-a deschis în fața admiratorilor lui și le-a dezvăluit că a încercat să o uite pe fosta lui și să își ascundă durerea și suferința, însă acest lucru nu a fost posibil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acest amalgam de sentimente l-a ajutat pe artist să compună noua lui piesă pe care o dedică fostei sale iubiri.

”Poate  cineva nu știe cum se naște muzica, eu știu foarte bine pentru că vine din mine, pentru că așa m-am născut. Așa am făcut cea mai frumoasă muzică. Iertați-mă, dar… Titlul următoarei mele melodii se va numi ”Suferință renegată”, pentru că, știți voi, uneori, viața te duce peste tot și e atât de frumos să simți ceea ce simt eu, încât nu pot să vă spun.
E genial! ”Suferință renegată” va fi cea mai tare piesă pe care am făcut-o vreodată, vă promit! Pur și simplu am fiecare vers în cap. Te iubesc, Hoder! Mulțumesc!”
, a anunțat artistul pe pagina lui de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ella Tina, dezvăluiri despre relația cu Jador „Mă caută o dată la două zile” Ce spune bruneta despre o împăcare cu manelistul?

Există o altă femeie în viața lui Jador?

Ella, fosta concurentă la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Jador, după ce acesta a trecut prin despărțirea dureroasă de Alexandra Dobbia. Ella și Jador au avut o relație cât timp au participat în cadrul emisiunii, însă aceasta nu a fost de lungă durată, cei doi fiind nevoiți să meargă pe drumuri diferite.

După mulți ani de la relație dintre cei doi, Ella a anunțat că aceasta încă mai păstrează legătura cu Jador, vorbind foarte des, însă există unele diferențe dintre ei ce îi împiedică să formeze un cuplu. „Îi place celebritatea, dar eu îl susțin, este jobul lui. Face bine ceea ce face, pe partea asta profesională sunt foarte mândră de el. Adică eu nu regret nicio secundă că l-am cunoscut și că am avut o cunoaștere cu el. Sunt foarte mândră de el. El mai trebuie să lucreze la caracterul ăla, trebuie să știe că au trecut anii, ne-am schimbat cu toții, am trecut prin probleme.Unii suntem mai norocoși, alții mai puțin norocoși și să nu stagnăm, să realizăm că trebuie să ne maturizăm”, a declarat Ella despre Jador.

Citește și: Probleme pentru Ella de la „Puterea Dragostei”. Bruneta a ajuns de urgență la spital „Îmi este inima cât un purice”