„Nu îmi amintesc nici măcar cum îi suna vocea”. Narcisa Suciu, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”! Dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 sep 2023, 23:10

Narcisa Suciu suferă în continuare după mama ei

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Narcisa Suciu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitată a fost Narcisa Suciu, o artistă apreciată din România, ce a avut un trecut tragic.

Citește și: Tragediile prin care a trecut Narcisa Suciu. „Cred că nu l-am iertat niciodată”

Cât de mult simte Narcisa Suciu lipsa mamei

Artista Narcisa Suciu este foarte apreciată pentru glasul ei special, iar deși aceasta este cunoscută pentru talentul ei, nu foarte multe persoane știu detalii despre adolescența ei, în care a avut parte de cea mai mare lovitură de la viață. Narcisa Suciu și-a pierdut mama la vârsta de 17 ani, iar această pierdere a afectat-o până în ziua de astăzi.

Interpreta are doar cuvinte de laudă la adresa mamei sale, aceasta își amintește adesea lupta pe care mama ei a pierdut-o cu o boală incurabilă, mai exact cancerul, care este adesea o condamnare la moarte. Narcisa Suciu povestește că există momente în care nu își poate aminti cum arata mama ei și nici glasul pe care aceasta îl avea. 

Mama artistei era harnică, aceasta făcea prăjituri pentru toate vecinele de pe scară care nu erau prietene cu bucătăria, iar răbdarea pe care o avea cu cei trei frați pe care Narcisa Suciu îi avea era de apreciat. Interpreta își amintește cum mama ei nu îi lăsa să facă nimic, ea se ocupa de toate treburile casnice, iar atunci când ei făceau diferite prostii, nu îi lovea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Narcisa Suciu, vocea inconfundabilă a tradițiilor românești, în lumina reflectoarelor duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Întrebarea ce a emoționant-o pe Narcisa Suciu

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, Narcisa Suciu a putut să vorbească deschis despre diferitele greutăți ale vieții cu care a fost nevoită să se lupte, încă din adolescență. 

„Cât de dor vă este de privirea mamei?”, a fost întrebarea roșie din partea lui Denise Rifai.

„Să știi că o văd atunci când mă uit la fiica mea, când mă uit la Daria, deși Daria nu avea ochii așa albaștrii așa cum avea mama, dar seamănă foarte tare în foarte multe lucruri. Are aceeași alură, cam aceeași înălțime, cam același fel de păr și la fel de harnică. Altfel sunt zile în care nu îmi amintesc nici măcar cum îi suna vocea, nu-mi amintesc cum mirosea, nu-mi amintesc ce gust avea mâncarea pe care o făcea.

Nu știu, cred că sunt lucruri la care prefer să nu mă gândesc pentru că știu că ar durea foarte tare și încerc cumva să văd partea plină a paharului, încerc să mă bucur de faptul că am avut 17 ani cu doi părinți care nu ne-au lovit niciodată. Timp în care alți copii din bloc își luau bătaie zilnic că se practica și toată lumea făcea asta. 

La noi în casă nu se făcea așa, la noi în casă nu exista violență, nu îmi amintesc să se fi bătut nimeni, să se fi spart lucruri, nu îmi amintesc să se fi vorbit urât unii cu alții, poate noi, frații, mai degrabă eu că frații nu vorbeau urât cu mine neapărat. De aceea zic, prefer să mă gândesc la partea bună, la tot ce am avut bun chiar dacă s-a întâmplat să o pierd mai devreme decât și-ar fi dorit chiar și ea”, a fost răspunsul emoționant al artistei. 

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soțul Narcisei Suciu. „Sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc...”