Ce parcurs fabulous! Magda, o tânără din București a câștigat aseară, la “Tu urmezi!”, suma de 90.000 de lei

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 18 iun 2024, 02:45

Într-o seară de neuitat, Magda, o tânără din Bucuresti a reușit să cucerească lumina reflectoarelor și inimile telespectatorilor la cea de-a doua ediție a noului sezon "Tu urmezi!", emisiunea difuzata la Kanal D în fiecare duminică, de la ora 20:00. Cu o performanță spectaculoasă, prin puterea mintii, ea a castigat fabuloasa sumă de 90.000 de lei.

Citește și: Dan Negru spulberă mitul, duminică, la “Tu urmezi!”: “Am rămas la fel de darnic, așa cum mă știai”

Ce parcurs fabulous! Magda, o tânără din București a câștigat aseară, la “Tu urmezi!”, suma de 90.000 de lei

Editia de aseară a emisiunii  a fost plină de emoție, adrenalină și momente pline de distracție. Concurenții s-au succedat pe scena și au răspuns cu curaj și inteligență întrebărilor provocatoare puse de gazda emisiunii Dan Negru, acoperind o gamă largă de domenii. De asemenea, concurenții au avut privilegiul de a alege întrebările din diverse domenii, prezentate de personaje surpriză.

Pe lângă maestrul de ceremonii, Dan Negru, o altă apariție strălucitoare a fost cea a Alinei Eremia, o figură iconică a showbiz-ului autohton, care a venit cu întrebări din domeniul muzical.

Momentul culminant al serii l-a reprezentat ocuparea scaunului campionului de Magda, o tânără din București, de profesie  traducător autorizat. Ocuparea scaunului i-a adus dreptul de a avansa direct în runda finală, în care se afla deja fabuloasa suma de 175.000

de lei, la care s-a adăugat si jackpot-ul impresionant de 100.000 de lei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu o sumă uluitoare de 275.000 de lei la începutul rundei finale, Magda a fost supusa testului celor  21 de întrebări adresate  în doar 150 de secunde, la care a trebuit sa gândeasca altfel si să răspunda “gresit”. Tânăra și-a păstrat calmul și a oferit răspunsuri impecabile. La finalul acestui concurs epuizant, Magda a triumfat, câștigând fabuloasa sumă de 90.000 de lei.

“90.0000 de lei.

Ai reusit! Să le spunem celor care se uita că nu e greu să îți setezi mintea să răspundă greșit”,  a exclamat Dan Negru, în timp ce îmbrățișa cu bucurie și admirație câștigătoarea acestei ediții memorabile a emisiunii "Tu urmezi!".

Citește și: Dan Negru, povești inedite de viață, la “Tu urmezi!”: “Mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile…”

Momentul decisiv a fost marcat de întrebarea pusă de Dan Negru:" Pe tocuri sau pe schiuri, dacă ești pe pârtie, ce alegi?".  Magda a dat răspunsul atât de asteptat “Pe tocuri!”,  și a cules aplauzele și admirația publicului.

Nu pierdeti, în fiecare duminică, de la 20:00, emisiunea “Tu urmezi!”, prezentată de Dan Negru, la Kanal D, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.