Alin Oprea de la Talisman, în lacrimi la propria nuntă! Mirele a izbucnit în plâns în fața celor 500 de invitați

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 sep 2023, 11:16

Alin Oprea de la Talisman, în lacrimi la propria nuntă! Mirele a izbucnit în plâns în fața celor 500 de invitați

Sursa: Facebook-Alin Oprea/Captură YouTube

Alin Oprea și aleasa inimii sale, Medana Oprea, s-au cununat religios, iar apoi au petrecut până în zori alături de nu mai mult, nici mai puțin de 500 de invitați.

Petrecerea de pomină a avut loc weekend-ul trecut, într-o locație din nordul Capitalei. Cei doi miri au petrecut alături de 500 de invitați și au avut 10 perechi de nași.

Alin Oprea de la Talisman, în lacrimi la propria nuntă

Invitații nu au fost deloc neglijați, astfel că mirii s-au ocupat de nuntă până la ultimul detaliu. Invitații au avut distrați de recitaluri susținute de artiști mari din România, mâncare exclusivistă, trei torturi și un foc de artificii.

Citește și: „Vrem să ne separăm”. Anunțul neașteptat oferit de Armin Nicoară și Claudia Puican

Frumoasa soție, Medana Oprea, a schimbat două rochii de mireasă, iar Alin Oprea a urmat-o pe aceasta și a avut și el două ținute: un costum turcoaz și un frac de o eleganță aparte.

Binecuvântată cu cel mai minunat soț, cu cei mai iubitori copii, cu cele mai sublime nașe din univers și cu cei mai puternici nași.

Mulțumim că existați în viața noastră
”, a scris Medana Oprea pe Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odată deschisă petrecerea, Medana i-a pregătit soțului o surpriză emoționantă, iar acesta nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Bruneta a cântat pentru prima oară și i-a dedicat melodia lui Alin, mai emoționat ca niciodată.

Nu am crezut că ea cântă. Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut. Este omul care mă surprinde în fiecare zi cu ceva ”, a mărturisit Alin pentru PROTV.

Este bărbatul ideal pentru mine ”,

a spus la rândul ei Medana.

Citește și: Bianca Comănici, în lacrimi după plecarea iubitului „M-am abținut să nu plâng” Anunțul făcut de brunetă despre relația cu Joni

Cum s-au cunoscut Alin Oprea și soția sa

Alin Oprea, în vârstă de 51 de ani, s-a cunoscut cu cea care avea să-i fie soție la insistențele unui prieten comun. 

În decembrie anul trecut, Alin Oprea a cerut-o de soție pe Medana. Momentul a fost unul emoționant, deoarece au fost de față 1.000 de persoane. Totul s-a petrecut la Milano, în timpul unui turneu pe care artistul îl susținea pentru românii de acolo. O săptămână mai târziu a avut loc cununia civilă.