Cum a reacționat tatăl lui Maru, dealerul lui Vlad Pascu, când a auzit de fiul său. Pe cine dă vina

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 sep 2023, 11:57

Cum a reacționat tatăl lui Maru, dealerul lui Vlad Pascu, când a auzit de fiul său. Pe cine dă vina

Sursa: colaj

Maru, pe numele său real Tudor Duma, este unul dintre prietenii și totodată dealerii lui Vlad Pascu, cel care îl ajuta pe șoferul drogat de la 2 Mai să facă rost de substanțe interzise.

Tudor Duma nu este nicidecum la prima abatere și este cunoscut de ochii oamenilor legii, acesta având de-a lungul timpului mai multe probleme cu legea. 

Maru a fost violent cu tatăl său

Se pare că Maru nu a avut doar probleme cu drogurile, ci și probleme grave în familie. Acesta nu a avut voie să se apropie de tatăl său la mai puțin de 200 de metri, în urma emiterii unui ordin al instanței.

Băiatul, aflat sub influenţa drogurilor, ar fost violent cu tatăl lui pe care îl mai ameninţase şi în trecut.

Mai mult, poliţiştii au găsit atunci în camera lui şapte cuţite şi o sabie de un metru.

Citește și: „De bine de rău, copilul ei trăieşte". Suferința prin care trec părinții copiilor uciși la 2 Mai

Totuși, pe atunci, o altă instanţă a renunţat la urmărirea penală pentru deţinere de arme periculoase.

„Instanţa a emis ordinul de protecţie pentru că la începutul lunii octombrie, anul trecut, Maru- sub influenţa drogurilor- şi-ar fi îmbrâncit tatăl pe care l-ar fi ameninţat de mai multe ori în trecut cu acte de violenţă. La acea vreme, poliţiştii l-au încătuşat pe Maru pentru că ar fi blocat uşa locuinţei cu mai multe obiecte de mobilier şi asculta muzică tare. Atunci au mai fost găsite în camera lui şapte cuţite cu lamă metalică şi o sabie de 1 metru" , scrie Observator.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reacționat tatăl lui Maru. Pe cine dă vina pentru comportamentul fiului său?

Deși avea ordin de restricție, tatăl lui Maru nu a fost de acord ca poliţiştii să îi monteze fiului său o brăţară de supraveghere.

Acesta a găsit vinovatul pentru comportamentul copilului său: societatea care nu are bani și nu dorește să le asigure tinerilor drogaţi asistență medicală. 

Familia lui Maru este una bogată, la fel ca în cazul lui Vlad Pascu. Potrivit unor surse, tatăl său deţine o mare firmă de construcţii. 

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, probleme cu legea. Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului

Maru a intrat săptămâna trecută în Spitalul Floreasca pentru a fura câteva droguri, momentul fiind filmat chiar de el. 

„Sunt la spitalul Floreasca, mă plimbam şi eu, vere, că mă plictiseam. Şi ce crezi, am intrat prin spate, prin efracţie. Am încercat şi eu să ciordesc nişte droage, ceva", spunea acesta în filmare.

 

Taguri: