Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Noul concurent, Antoni, o va invita pe Larisa în camera roșie! Aflați cum va reacționa George și ce se va întâmpla, miercuri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2023, 21:11
video Foto(4)

Noul concurent, Antoni, și-a luat inima în dinți și a invitat-o pe Larisa în camera roșie! George va trece prin momente dificile! „E foarte deranjant!” Aflați ce reacții se vor isca în Casa iubirii, miercuri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, întâlniri uluitoare în camera roșie, dar și multe controverse și tensiuni iscate din cauza geloziei. Săptămâna trecută un nou concurent a intrat în emisiune, pentru a-și găsi perechea ideală. Carismaticul Antoni a pășit încrezător în Casa iubirii și a mărturisit încă de la început că o admira foarte mult pe Larisa și că și-ar dori să o cunoască mai bine, în ciuda faptului că această se află încă într-o perioada de cunoaștere cu George.

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Noul concurent Antoni o va invita pe Larisa în camera roșie

În ediția de miercuri, 20 septembrie 2023, lucrurile vor lua o turnură neașteptată în Casa iubirii, pentru Larisa și George, după ce tânărul Antoni își va lua inima în dinți și o va invită pe concurență în camera roșie, pentru o prima întâlnire între patru ochi.

Pe de altă parte, George va trece prin frământări teribile, gândindu-se că treptat o va pierde pe Larisa, dacă această va pica în mrejele noului concurent, care pare foarte hotărât să își atingă scopul suprem de a o cuceri pe frumoasă blondina.

Citește și: Se nasc noi conflicte în ,,Casa iubirii''! Schimb dur de replici între Bianca și Mihaela: ,,Roata ți se întoarce!''

Antoni: Camera, o poți chema aici în camera pe Larisa?

Robert: E deranjant! Eu, unul, n-aș suportă o chestie de asta!

George: E foarte deranjant!

În timp ce George se va frământă cumplit și va încerca să le spună colegilor săi ce anume în deranjează la atitudinea noului sau rival, Larisa și Antoni vor purta o conversație uluitoare în camera roșie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Larisa: Normal că tu îmi iei apărarea mie, că doar nu o să spui că George are dreptate, sau celorlalți că au dreptate!(...)

Mă simt așa într-o situație, pentru că simt că nu mă înțelege nimeni!

Bianca: Larisa spune: «Nimeni nu mă înțelege!» Dar defapt cineva o înțelege! Și o înțelege Antoni!

Antoni: Te înțeleg eu! Chiar sunt aici să te înțeleg și asta îmi doresc să ajungem să ne înțelegem mai bine!

Larisa: Ți-am zis că mi se pare că între noi discuțiile decurg destul de bine!

Antoni: Mă crezi că eu te întreb toate astea dar uitându-mă așa la tine, mă pierd!

Larisa: Și uiți ce zic!

Antoni: Nu, îți dai seama că sunt atent!

Citește și: Surpriză de proporții! Un nou concurent a intrat în “Casa iubirii”! Ce fată i-a atras atenția

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.