Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, apariție uluitoare alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Mehmet Çevik în compania soției sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 sep 2023, 18:47
video Foto(5)

Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, cel mai frumos tablou de familie! Iată cum a fost surprins renumitul actor Mehmet Çevik, alături de cea mai iubită și importantă femeie din viața sa!

Mehmet Çevik face parte din generația de aur a cinematografiei turcești. În cele patru decenii de activitate intensă pe platourile de filmare, celebrul actor a dovedit un talent desăvârșit, o carisma aparte și o pasiune nebună pentru profesie, în numeroase producții în care a jucat magistral. Telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2011 când a făcut parte din distribuția producției Iffet, iar de curând, acesta a revenit la Kanal D, în serialul Melek, în care a dat viață meșterului Seyit Ali Karadağ.

Dincolo de carieră de succes, Mehmet Çevik și-a găsit mereu echilibrul interior și inspirația în sânul familiei sale pe care o adoră.

Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, apariție uluitoare alături de cea mai iubită femeie din viața sa

Mehmet Çevik a venit pe lume în anul 1961, în satul Elbistan, din localitatea Kahramanmaraş, Turcia, unde a crescut și a primit o educație exemplară în spiritul tradițiilor turcești.

După absolvirea liceului, Mehmet a hotărât să plece în Ankara pentru a-și continuă studiile. Acesta a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din capitală, pe care a încheiat-o în 1986 și la scurtă vreme a fost angajat la Teatrul de Stat din Cipru, unde a jucat câțiva ani.

Citește și: Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, transformare uluitoare de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Mehmet Çevik

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În 1997, Mehmet Çevik a revenit în Turcia, unde a început să joace pe scenele marilor teatre, iar în anul 1990 a debutat pe platourile de filmare ale serialului Tembel Ahmet, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Talentatul actor a făcut furori cu abilitățile sale și a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în producții de anvergură, care i-au adus mari reușite și notorietate. Unul dintre cele mai recente roluri jucate de Mehmet Çevik este cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului Seyit Ali Karadağ, care de asemenea i-a adus un mare succes.

Dincolo de profesie, Mehmet Çevik este un bărbat împlinit și pe plan personal deoarece are o familie frumoasă și unită. Celebrul actor și soția lui au împreună două fiice și de câțiva ani fata cea mare le-a dăruit și o nepoțică adorabilă.

Citește și: Cine este și câți ani are Seyit Ali Karadağ din serialul Melek! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Mehmet Çevik în viața reală

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.