Reacția neașteptată a Andrei Volos, după ce o urmăritoare a criticat-o pentru kilogramele în plus „Nu mai contează cât sunt eu de vacă grasă”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 iun 2024, 00:15

Andra Volos este însărcinată în 28 de săptămâni

Sursa: Instagram- Andra Volos

Andra Volos și Lele vor deveni părinții unei fetițe. Marele eveniment va avea loc în luna decembrie, însă vedeta nu a scăpat de comentariile răutăcioase.

Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” este plină de energie și susține că nu a avut neplăceri specifice sarcinii până acum. Frumoasa Andra este nevoită să țină piept și comentariilor răutăcioase.

Andra Volos a fost luată la rost pentru kilogramele acumulate

Deși se simte bine în pielea ei și nu-și face griji pentru kilograme, Andra Volos a fost ținta mai multor comentarii răutăcioase.

Diva este sigură de faptul că va reuși să slăbească într-un timp record, iar acum se gândește doar la sănătatea bebelușei sale.

Citește și: Andra Volos, extrem de mândră de burtica de graviduță „Nasc pe 6 decembrie de Sfântul Nicolae” Ce este dispus Lele să facă pentru bebelușul lor

Andra Volos a pus-o la punct pe o urmăritoare care ar fi numit-o pe viitoarea mămică „Văcuța adevărată”. 

Vedeta a încercat să-și păstreze calmul și eleganța și i-a dat acesteia o replică pe măsură.

„Din câte am văzut ai o fetiță, să-ți trăiască și să te bucuri de ea, restu nu mai contează cât sunt eu de vacă grasă”, a fost răspunsul dat de Andra Volos, pe contul său de Instagram, în secțiunea comentarii.

Citește și: Andra Voloș este însărcinată în luna a șasea. Vedeta și-a arătat burtica: „Sunt cea mai fericită femeie din lume”

Andra este însărcinată în 28 de săptămâni, dar chiar și așa, vedeta a radiat la ultimul eveniment la care a luat parte. Fosta concurentă „Puterea Dragostei” s-a pozat lângă candy bar, deși a recunoscut că nu a avut pofte în sarcină.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Lele, la doar un pas de a renunța la muzică: „Nu mai vreau să mai merg să cânt nicăieri”. Ce l-a făcut pe artist sa recurgă la acest gest

Vedeta a purtat o rochie bej, cu pene, ce i-a pus în evidență decolteul dureros. Accesoriile alese de Andra au ieșit în evidență, iar viitoarea mămică a optat pentru un make-up natural.

Manelistul Lele este nerăbdător să-și țină bebelușul în brațe

Vedeta ar urma să nască pe data de 6 decembrie, iar Lele nu-și mai încape în piele de fericire. Manelistul este decis să meargă tocmai în America pentru a alege hainele fetiței sale. 

„Vrea ceva special. Are un turneu acolo și lucrurile s-au legat. Sper doar să nu nasc înainte”, a spus Andra Volos.

Citește și: Andra Voloș ar fi însărcinată! Lele, partenerul ei, a dat de înțeles că urmează să-și mărească familia, chiar de ziua ei: „Trăiască ce vine pe drum”

Andra este mândră de burtica ei și nu încearcă să o ascundă, ba din contră, aceasta se bucură din plin de toate momentele din sarcină.

Citește și: Andra Volos și Lele nu se mai ascund! Cum s-a afișat manelistul alături de noua sa iubită: ”Omul meu” Imaginea a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților

„E un păcat să spui că nu ești gravidă sau să-ți fie rușine. Este un moment foarte special în viață și e frumos să fii graviduță”, a spus Andra Volos.