O fostă concurentă de la „Casa Iubirii” are un nou iubit „Are un copil și este antrenor” Bruneta este de acord cu înșelatul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 iun 2024, 02:15

Alina Popa de la „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- alinapopa.6

Alina de la „Casa Iubirii” și-a refăcut viața. După ce nu a prea a avut noroc în cadrul emisiunii, fosta concurentă a declarat că este îndrăgostită.

Mămica unui băiețel, fosta concurentă a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul emisiunii „ Culisele Iubirii ”.

Alina de la „Casa Iubirii” are un nou iubit

Soarele a ieșit pe strada Alinei de la „Casa Iubirii”. După ce a încercat să cunoască mai mulți băieți în cadrul emisiunii, fosta concurentă se declară îndrăgostită.

Citește și: Surpriză de proporții în Casa iubirii! O nouă concurentă va intra în emisiune! „E blondă!” Aflați pentru cine a venit tânăra și ce reacții se vor stârni, joi, 21 septembrie, de la 10:00 și 16:30

Bruneta nu a vrut să ofere mai multe detalii despre noul iubit, acesta fiind persoană publică. Fosta concurentă a dezvăluit că poveștile lor sunt asemănătoare și că iubitul ei iubește sportul și are un copil dintr-o fostă relație.

Citește și: Andreea Mantea, momente surprinzătoare și emoții uriașe astăzi în Casa iubirii! Îndrăgita prezentatoare TV și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată ce daruri a primit din partea concurenților

„Având în vedere că și el este o persoană publică, nu o să spun cine e. În momentul în care o să consider că este nevoie să ne afișăm împreună, ne vom afișa. Aveam aceeași situație, avem amândoi copii, suntem despărțiți, ne place sportul. El are rezultate destul de mari și o să vedem”, a povestit Alina, fostă concurentă a emisiunii „Casa Iubirii”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bruneta face dezvăluiri incendiare despre trecutul său

Alina susține că nu ar fi deranjată dacă acesta ar ține legătura cu fosta parteneră, ea trecând în trecut printr-o situație asemănătoare.

Citește și: La mulți ani, Andreea Mantea! Care sunt cele trei dorințe ale prezentoarei „Casa Iubirii”: „Până la finalul sezonului, vreau...”

Bruneta recunoaște că a fost într-o relație cu un bărbat însurat, și culmea, chiar l-a ajutat pe acesta să se împace cu soția.

„Eu nu mai văd înșelatul atât de rău. Până la urmă, dacă nu este ceva ce durează și ești ok acasă, după 5-7 ani toată lumea se plictisește”, a spus bruneta.

Citește și: Se nasc noi conflicte în ,,Casa iubirii''! Schimb dur de replici între Bianca și Mihaela: ,,Roata ți se întoarce!''

Alina susține că se îndrăgostise de bărbatul însurat cu care se afla într-o relație, fiind momentul în care au luat o pauză.

„El mi-a spus că mă iubește. A fost momentul în care amândoi am considerat că este momentul să luăm o pauză”, a mai spus Alina.

Citește și: ,,Vreau urgent secretul”. Ce mesaj i-a lăsat un fan Andreei Mantea! Prezentatoarea de la ,,Casa Iubirii'' a rămas fără cuvinte

Cu toate acestea, Alina nu și-ar fi dorit ca bărbatul respectiv să renunțe la familia lui pentru ea.

Bruneta simte că acum și-a găsit liniștea și-și dorește ca lucrurile să vină de la sine, pas cu pas.