OpenAI lansează o versiune a ChatGPT pentru companii!

Autor: Bogdan Frațilă

OpenAI lansează o versiune a instrumentului său ChatGPT, care face vâlvă în mod special pentru întreprinderi, a anunțat luni compania!

Sursa: PixaBay

OpenAI lansează o versiune a instrumentului său ChatGPT, care face vâlvă în mod special pentru întreprinderi, a anunțat luni compania!

OpenAI lansează o versiune a instrumentului său ChatGPT, care face vâlvă în mod special pentru întreprinderi, a anunțat luni compania, în timp ce cursa înarmării cu inteligență artificială continuă să se intensifice în întreaga Americă corporatistă.
OpenAI a dezvăluit noul serviciu, denumit "ChatGPT Enterprise", într-o postare pe blogul companiei și a precizat că acesta va fi disponibil clienților de afaceri pentru achiziționare începând de luni. Noua ofertă promite să ofere "securitate și confidențialitate la nivel de întreprindere", combinate cu "cea mai puternică versiune de ChatGPT de până acum" pentru companiile care doresc să sară în trenul AI generativ.

Asteptari mari

"Credem că AI poate asista și ridica fiecare aspect al vieții noastre profesionale și poate face echipele mai creative și mai productive", se arată în postarea de pe blog. "Ziua de astăzi marchează încă un pas spre un asistent AI pentru muncă care ajută la orice sarcină, este personalizat pentru organizația dvs. și care vă protejează datele companiei."


Printre primii clienți ai ChatGPT Enterprise se numără startup-ul fintech Block, gigantul cosmetic Estee Lauder Companies și firma de servicii profesionale PwC.
Anunțul extrem de așteptat al OpenAI vine în contextul în care compania afirmă că angajații din peste 80% dintre companiile din Fortune 500 au început deja să folosească ChatGPT de la lansarea publică de la sfârșitul anului trecut, conform analizei conturilor asociate domeniilor de e-mail corporative.

Înainte de lansarea ChatGPT Enterprise, o serie de companii importante, inclusiv JPMorgan Chase, au implementat restricții temporare privind utilizarea ChatGPT la locul de muncă.
Cu toate acestea, ChatGPT Enterprise abordează una dintre problemele principale care au dus la restricțiile de la locul de muncă: preocupările legate de confidențialitate și securitate. În trecut, unii lideri de afaceri și-au exprimat îngrijorarea că angajații ar putea introduce informații confidențiale în ChatGPT și că aceste informații sensibile ar putea apărea în altă parte ca rezultat al instrumentului.
În anunțul de pe blogul OpenAI pentru ChatGPT Enterprise, între timp, se afirmă că acesta "nu se antrenează pe baza datelor sau conversațiilor dvs. de afaceri, iar modelele noastre nu învață din utilizarea dvs.".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aspecte financiare

OpenAI nu a dezvăluit public nivelurile de preț pentru ChatGPT Enterprise, cerând în schimb potențialilor clienți de afaceri să contacteze echipa sa de vânzări.
"Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim o foaie de parcurs și mai detaliată cu potențialii clienți și să continuăm să evoluăm ChatGPT Enterprise pe baza feedback-ului dumneavoastră", a declarat compania. "Vom integra cât mai multe întreprinderi posibil în următoarele câteva săptămâni".


În iulie, Microsoft a dezvăluit o versiune specifică pentru afaceri a instrumentului său Bing cu inteligență artificială, denumit Bing Chat Enterprise, și a promis în mare parte aceleași garanții de securitate pe care le prezintă acum ChatGPT Enterprise- și anume, că datele de chat ale utilizatorilor nu vor fi folosite pentru a antrena modele de inteligență artificială.
De asemenea, Microsoft a dezvăluit anterior o investiție de mai multe miliarde de dolari în OpenAI. Nu este imediat clar cum vor ajunge să concureze între ele noile instrumente de inteligență artificială pentru întreprinderi.

Citește și: Cum adopta companiile inteligența artificială generativă pentru angajați... sau nu

Citește și: Marea Britanie se pregătește să aprobe acordul modificat dintre Microsoft și Activision

Citește și: iPhone 15 ajunge pe rafturile din întreaga lume. Iată ce trebuie să știți

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.