Cauza morții Adinei Cristescu. Actrița s-a stins astăzi din viață

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 iun 2024, 03:40

Actrița s-a stins astăzi din viață

Sursa: Instagram Elvira Deatcu

Adina Cristescu, „Buna poveștilor” de la Teatrul Național pentru Copii Abracadabra, s-a stins astăzi din viață.

Astăzi s-a stins din viață Adina Cristescu, anunțul trist fiind făcut de Elvira Deatcu. Actrița, cunoscută drept „Buna Poveștilor” în emisiunea „Abracadabra” a murit la 56 de ani.

Cauza morții Adinei Cristescu

Anunțul morții Adinei Cristescu a fost făcut de actrița Elvira Deatcu, pe Instagram, într-un mesaj dureros.

Citește și: Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit. Care a fost cauza decesului

„Adina mea dragă. “Stăncuța” noastră deșteaptă, curajoasă, nebună, plină de umor, acidă, peste măsură de generoasă, de empatică, cu ușa casei deschisă (la propriu) permanent, pentru oricine avea nevoie de un sfat, o consolare, un acoperiș, o omletă sau…o carte bună… Ai plecat prea curând, prietena mea neprețuită!Deja îmi lipsești!...”, este mesajul transmis de Elvira Deatcu, prin care a anunțat decesul Adinei Cristescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvira Deatcu (@elviradeatcu)

Până la acest moment, nu se știe care a fost cauza morții Adinei Cristescu. Actrița s-a stins din viață la 56 de ani.

Citește și: A murit legendarul cântăreț Tony Bennett! Artistul, care a cântat cu Lady Gaga, s-a stins din viață la 96 de ani

„Azi a plecat dintre noi spre Împărăția cea Albă actrița Adina Cristescu. Un talent al generației sale, recunoscut de regizorii Radu Jude, Cristi Puiu și alții. Adina Cristescu a fost un mare prieten de suflet, un tovarăș de drum lung. A trăit cu sinceritate și modestie ca o candelă care i-a luminat și încălzit pe cei din preajma sa. Un adevărat prieten. Cei mici și cei mari care au fost la teatrul Abracadabra o să-și aducă aminte cu drag de Buna Poveștilor! Întreaga echipă a teatrului este alături de familie în aceste momente de grea încercare și durere.

Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă. Dumnezeu să te odihnească!”, a transmis și Marian Râlea, cu regret, pe pagina sa de Facebook.

Cariera Adinei Cristescu

Pe lângă amprenta pe care și-a lăsat-o în rolul de „Buna Poveștilor”, Adina Cristescu a mai fost remarcată în alte distribuții importante precum: „Cenușa păsării din vis” din 1989, „Prea târziu” din 1996, „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” din 2007, „Trenul foamei” din 2010 și „Aurora” din 2010, relatează actualitate.net.

Adina Cristescu lasă în urmă multă durere atât în lumea teatrului românesc, cât și în lumea regiei și a scenariilor. Mai cu seamă, actrița a reprezentat o importantă figură în lumea artistică din România.