„Secrete de familie”, serialul fenomen al toamnei, este nominalizat la Premiile Emmy 2023! Ce au spus realizatorii producției

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 iun 2024, 00:05

Secrete de familie, cel mai bun serial

„Secrete de familie” este un nou serial turcesc difuzat pe Kanal D. Acesta a avut premiera în data de 30 august 2023.

Serialul „Secrete de familie” poate fi vizionat săptămânal, de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00, exclusiv la Kanal D.

Despre serialul fenomen, „Secrete de familie” 

„Secrete de familie” este un serial concentrat pe lupta pentru adevăr și dreptate. Producția are în centru două familii, ale căror destine sunt influențate de către niște secrete bine ascunse într-un puzlle recompus pas cu pas de către protagoniștii poveștii.

Personajele principale sunt Procurorul Îlgaz (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și tânăra avocată Ceylin, (jucată de Pinar Deniz). În timp ce încearcă să deslușească scenariul complicat al unei crime, între cei doi se înfiripă, treptat, o frumoasă poveste de dragoste.

Kaan Urgancıoğlu a câștigat aprecierea publicului prin interpretarea sa fără cusur din "Dragoste infinită", un celebru serial difuzat tot pe Kanal D.

De asemenea, și Pinar Deniz este o actriță talentată care s-a făcut remarcată datorită rolului interpretat în „Patria mea ești tu”.   

Ce au transmis realizatorii serialului ,,Secrete de familie'' 

Serialul  Secrete de familie  a cunoscut un succes răsunător la nivel mondial. Dovada o face nominalizarea acestuia la prestigioasele premii International Emmy, la categoria Telenovela.

„Serialul nostru a fost nominalizat drept cel mai bun serial la categoria Telenovela, unde au fost selectate patru proiecte din toată lumea! Mulțumim telespectatorilor noștri și felicitări întregii echipe”, au scris realizatorii

producției "Secrete de familie", pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este și câți ani are Merdan Kaya, bunicul lui Ilgaz din serialul Secrete de familie! Iată ce soție tânără are celebrul actor Cezmi Baskin și cum s-au afișat recent împreună

Serialul are o impresionantă priză la public și în România. Povestea a reușit să capteze un număr semnificativ de telespectatori încă de la primul episod.

Notorietatea remarcabilă de care s-a bucurat producția la nivel mondial se poate datora suspansului în care sunt ținuți spectatorii de-a lungul desfășurării evenimentelor. A spus-o chiar și actrița principală din ,,Secrete de familie’’.

,,În fiecare episod se întâmplă ceva major, care te aruncă pe o alta pistă în aflarea adevărului. Atunci când crezi că te afli foarte aproape de o mare dezvăluire, apar noi informații si povesti care schimbă parca total firul poveștii. Nimic nu este previzibil în acest serial”,   a dezvăluit Pinar Deniz.

Citește și: Cine este și câți ani are Yekta Tilmen din serialul Secrete de familie! Iată cum arăta celebrul actor Uğur Polat, la început de carieră, în urmă cu trei decenii