Cine este tânăra găsită moartă într-o mașină parcată în Focșani „Am auzit că s-a otrăvit” Femeia a lăsat în urmă patru copii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 iun 2024, 03:35

Camelia, tânăra găsită fără suflare într-o mașină parcată

Sursa: Facebook

Tragedia care a îndurerat un oraș întreg. Camelia este tânăra în vârstă de 32 de ani care a fost găsită decedată într-o mașină parcată în Focșani. Cauza decesului este un incertă.

Patru copii au rămas fără mamă. Camelia a fost găsită fără suflare chiar de propriul soț, într-o mașină parcată în Focșani.

Ea este tânăra găsită moartă într-un autovehicul parcat în Focșani

Camelia este femeia în vârstă de 32 de ani, a cărui deces rămâne încă un mister. Tânăra a fost găsită fără suflare într-o mașină parcată. Descoperirea terifiantă a fost făcută chiar de propriul soț.

Citește și: Caz extrem în Voluntari: Un bărbat și-a incendiat apartamentul, iar apoi s-a aruncat în gol/ Vecinii susțin că acesta făcea incantații

Femeia în vârstă de 32 de ani era mamă a patru copii și o soție iubitoare. Camelia și soțul ei se cunosc din adolescență și dețineau împreună o curățătorie de încălțăminte și un salon de înfrumusețare. 

Citește și: S-a făcut o descoperire macabră în Focșani! Un bărbat și-a găsit soția fără suflare pe bancheta din spate a mașinii lor: ,,Era agitat, fugea dintr-o parte în alta''

Descoperirea a fost făcută, luni, de către propriul soț, aceasta fiind dată dispărută de mai multe zile. Martorii susțin că mașina în care a fost găsită Camelia, se afla în parcarea respectivă de duminică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cauza morții Adinei Cristescu. Actrița s-a stins astăzi din viață

  „Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau.  Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia”,  a

declarat un martor, pentru  Observator News.

Cauza decesului rămâne un mister

Devastați de durere, prietenii și familia Cameliei au rămas cu multe semne de întrebare, iar patru copii au rămas fără mamă. Cauza decesului nu a fost încă stabilită, iar pe corpul victimei nu au fost descoperite semne de violență.

Citește și: S-a stins din viață un fost fotbalist de la Farul Constanța. Acesta avea doar 46 de ani

În urma decesului, anchetatorii au luat în calcul chiar la varianta sinuciderii. Camelia era o persoană plină de viață și mereu veselă, iar din punct de vedere financiar nu ar fi avut probleme, fapt pentru care apropiații nu înțeleg de ce aceasta ar fi recurs la acest gest.

Citește și: Explozia din Călimănești s-a simțit ,,ca un cutremur''. Ce au făcut victimele, aflate în culmea disperării

„Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el, că poate să crească copiii singur”,  a spus un apropiat al Cameliei.

Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei, iar polițiștii continuă ancheta în acest caz.