Avocata Seda din serialul Secrete de familie, o mămică iubitoare și o soție devotată, dincolo de platourile de filmare! Iată cum și-a făcut apariția actrița Nergis Öztürk, alături de renumitul ei soț și de fiul lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2023, 13:30
video Foto(5)

Cine este câți ani are avocata Seda din serialul Secrete de familie! Iată cu ce actor celebru din Turcia este căsătorită talentata actriță Nergis Öztürk! Imagini rare de la nunta lor din anul 2014!

Nergis Öztürk are vârsta de 43 de ani și se numără printre cele mai talentate, expresive și apreciate actrițe din generația să. Publicul din România a cunoscut-o recent în distribuția serialului Secrete de familie, în care a jucat rolul avocatei Seda, ce i-a adus mare succes pe plan profesional. Dincolo de carieră presărată cu succese, Nergis este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o căsnicie frumoasă și un fiu adorabil.

Avocata Seda din serialul Secrete de familie, o mămică iubitoare și o soție devotată, dincolo de platourile de filmare

Nergis Öztürk s-a născut în anul 1980, în localitatea Kandıra, din Kocaeli, Turcia, unde a crescut și a studiat până la vârstă de 18 ani, când a hotărât să meargă în Ankara pentru a se înscrie la facultate. Ambițioasă tânăra și-a dorit încă din perioada adolescenței să se îndrepte spre domeniul actorie, iar după absolvirea liceului, a fost admisă la Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Ankara.

Ulterior a urmat și un program de Master în Actorie, în cadrul Universității Bahçeşehir.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care actorul Onur Durmaz a părăsit distribuția serialului Secrete de familie, în care a jucat rolul Engin Tilmen! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

Actrița Nergis Öztürk a debutat în anul 2005, cu un rol secundar în distribuția filmului Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și

filme de excepție, care i-au adus mari succese și care treptat au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația ei. Unul dintre cele mai recente roluri jucate într-un serial de televiziune a fost cel din producția Secrete de familie, in care a dat viata personajului Seda. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de cariera strălucită, Nergis Öztürk este o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece în anul 2014 s-a căsătorit cu alesul inimii sale, celebrul actor Cemal Toktaş (în vârstă de 40 de ani) și au împreună un fiu minunat, pe nume Yaman. Cei doi actori încearcă pe cat posibil sa petreacă mult timp alături de băiețelul lor, atunci când nu sunt cooptați in diverse proiecte de televiziune.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare