Bucurie nemărginită în familia celebrului Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Îndrăgitul actor și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2023, 16:11
video Foto(4)

Doctorul Minune va fi tată pentru a doua oară! Renumitul actor Taner Olmez a anunțat că el și soția lui, Ece, vor deveni din nou părinți și sunt în culmea fericirii!

Taner Olmez are 37 de ani și face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori din generată tânăra a cinematografiei turcești. Actorul cucerit publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale roluri jucate magistral în producții de mare succes. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe Taner încă din anul 2014, când a jucat în serialul Yaman, iar apoi a revenit la Kanal D în 2017, în producția Kosem, iar în anul 2021, carismaticul actor a dat viață personajului principal în serialul Doctorul minune, un rol extrem de dificil deoarece a interpretat un medic bolnav

de autism. Dincolo de carieră strălucită, Taner Olmez este un bărbat împlinit și pe plan personal deoarece are o soție superbă și o fiica adorabilă, iar de curând celebrul actor a anunță că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Bucurie nemărginită în familia celebrului Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune

Taner Olmez și frumoasa lui soție, actrița Ece Çeşmioğlu, și-au unit destinele în anul 2021, în Istanbul, într-o locație de poveste, unde au avut alături rudele, prietenii apropiați și mulți colegi de breaslă.

La scurt timp după nuntă, cei doi actori au anunțat că vor deveni părinți, iar fiica lor va purta numele Zeynep.

Citește și: Prima imagine cu fetița celebrului Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Soția actorului, Ece Çeşmioğlu a fost recent surprinsă alături de fiica lor! Cum arată micuța Zeynep, la 10 luni și cât de mult seamănă cu tatăl ei

Micuța Zeynep a venit pe lume în luna martie 2022 și a adus mare bucurie în familia Olmez. Pe când fetița avea doar câteva luni, fericitul tătic a publicat deja prima imagine alături de copilul sau. Dacă proaspăta mămică s-a dedicat în continuare creșterii fetiței lor, celebrul actor Taner Olmez a revenit la scurt timp pe platourile de filmare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, presa din Turcia a anunțat că Taner Ölmez și Ece Çeşmioğlu se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, la doar un an de la venirea pe lume a primului lor copil și sunt în culmea fericirii deoarece își doreau enorm. Deocamdată, cei doi actori nu au anunțat sexul bebelușului însă cu siguranță în săptămânile următoare vor transmite noi informații pentru fanii lor.

Citește și: Bucurie mare în familia celebrul Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Fetița lui a împlinit un an și a fost sărbătorită cu mare fast!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.