Shakira a dezvăluit cine a ajutat-o să facă melodia de despărțire ce a cucerit o lume întreagă

Autor: Bianca Vidoi

Shakira a dezvăluit cine a ajutat-o să facă melodia de despărțire ce a cucerit o lume întreagă

Sursa: Facebook Shakira

Shakira și Pique au avut o relație longevivă, însă la începutul lunii iunie a anului 2022, aceștia au decis să se separe.

La începutul anului 2023, Shakira a înregistrat o melodie în care a făcut mai multe indicații către fosta ei relații cu fotbalistul Pique, iar artista a făcut anumite dezvăluiri legată de melodie.

Citește și: Shakira, în stare de șoc! Vedeta a avut parte de un alt eșec în dragoste. Lewis Hamilton a înșelat-o

Cine a venit cu ideea ca Shakira să producă această melodie?

În primul interviu pe care artista l-a oferit de la despărțirea de Pique, aceasta a dezvăluit cine a fost persoana care a avenit cu ideea să facă o astfel de melodie, versuri ce au ajutat-o pe aceasta să se vindece după suferința pe care a avut-o după infidelitățile fotbalistului. Ideea pentru „BZRP Music Sessions, Vol. 53” a venit de fapt de la fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, acesta spunând că acesta este un zeu argentinian. 

Shakira a spus și că încearcă de fiecare dată să asculte de toate sfaturile pe care cei doi băieți ai ei i le oferă, astfel și alte idei din videoclipurile ei fiind inspirate de cei doi. Artista s-a deschis în acest interviu, spunând că a văzut melodia ca pe o modalitate de a-și canaliza emoțiile după despărțire, versurile din această piesă fiind mai bune decât un psiholog.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Piesa de despărțire a ajuns să fie foarte apreciată de fanii artistei, aceasta ajungând pe locul 9 în Billboard Hot 100 și pe locul 1 în topul Billboard ’s Hot Latin Songs. 

Citește și: Shakira a fost atacată în timp ce filma un nou videoclip. Cine a salvat-o

Shakira se luptă cu mai multe anchete fiscale

Shakira a avut parte de o perioadă foarte dificilă după separarea ei de Pique, iar acum aceasta a aflat că va fi deschisă o anchetă într-un al doilea caz de presupusă fraudă fiscală a cântăreței.

Artista urmează să fie judecată pentru că nu ar fi plătit 14,5 milioane de euro în impozite pe veniturile obținute între 2012 și 2014. Acest prim caz în care Shakira este judecată presupune o perioadă de 6 luni în care artista a locuit în Spania, luni în care aceasta nu ar fi plătit taxele necesare, chiar dacă reședința ei oficială era în Bahamas. 

Al doilea caz pe care un judecător spaniol a convenit cu procurorii de stat să îl investigheze are legătură cu impozitele plătite de Shakira în anul 2018, însă suma exactă despre care este vorba nu

a fost încă calculată. Ambele cazuri sunt tratate de o instanță din orașul Esplugues de Llobregat, lângă Barcelona. 

Citește și: Cum a reacționat Gerard Pique după ce a fost ironizat de Shakira în noua ei piesă: „Ai schimbat un Rolex pe un Casio”