Culiță Sterp, intrare inedită la un concert: ,,Așa îmi place!’’ Ce a făcut artistul în drum spre scenă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 29 iun 2024, 04:45

Cum și-a făcut Culiță Sterp intrarea

Sursa: Instagram

Culiță Sterp este invitat să cânte la diverse evenimente, atât publice, cât și private, unde face adevărate furori.

Culiță Sterp este un renumit cântăreț din România.

Citește și: Unde își pierde Culiță Sterp nopțile: ,,Cred că mâine plecăm de aici”. Ce face artistul când nu este acasă, lângă familie

Apariția inedită a lui Culiță Sterp

De fiecare dată când își pune în valoare talentul muzical pe diverse scene, Culiță Sterp nu uită să-și arate dragostea față de publicul său.

Deși are parte de multă faimă și se bucură de un real succes, artistul nu uită că, înainte de toate, caracterul primează.

Astfel, dorind să-și dovedească modestia, Culiță a ales să își facă apariția la propriul concert într-un mod neobișnuit. Acesta și-a rugat șoferul să îl lase la intrarea în spațiul amenajat pentru spectacol, iar mai apoi a luat-o la pas prin mulțime, până la scenă.

Întreaga cursă cu obstacole a fost filmată și urcată pe Instagram chiar de către cântăreț. În descrierea videoclipului, el a scris: ,,Am mers printre 10 mii de oameni ca să ajung la scenă! Vedeți la final dacă am ajuns sau nu ’’.

Până la finalul clipului, Culiță Sterp i-a ținut pe internauți într-un mare suspans, părând că nu va mai ajunge pre curând la scenă.

În drumul lui, deși era în întârziere, artistul s-a salutat cu oamenii, a făcut poze cu admiratorii, i-a îmbrățișat, ba chiar acesta a provocat și un mic incident.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Nu pot să mă abțin”. Ileana Sterp a recunoscut totul! Ce dezvăluire a făcut sora lui Culiță Sterp

Ce a făcut Culiță în slalomul prin mulțime

Grăbindu-se să ajungă cât mai repede pe scenă, manelistul a dat, din greșeală, peste un bărbat din public. Acesta tocmai ce își cumpărase o sticlă de bere, iar Culiță i-a vărsat-o pe jos, în toată tevatura.

Însă, cu toate acestea, cântărețul nu a omis să se oprească pentru a-și cere scuze, strângându-i mâna omului și promițându-i că se va revanșa pentru greșeala sa.

După aceea, n-a mai durat mult, iar Culiță Sterp a ajuns, în cele din urmă, pe scenă. Acesta și-a cerut scuze pentru întârziere, motivând că a preferat să treacă printre fanii lui, pe care îi iubește necondiționat.

,,Am venit printre voi. Mie așa îmi place, să vin printre oameni, căci îi iubesc din toată inima.’’, a mărturisit celebrul manelist.

De asemenea, el a spus că va mai coborî printre oameni în timpul momentului său muzical și a promis că va face fotografii și după concert.

,,Jumătate de oră, după ce cânt, vom face și poze. O să cânt și acolo jos, între voi.’’, a adăugat Culiță Sterp.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Citește și: Motivul pentru care logodnica lui Culiță Sterp este abordată de diverși oameni. Adevărul despre iubitul său: ,,Vreau să spun public, să vadă și el''

 

Taguri: