Momentul în care DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 30 iun 2024, 01:30

Intervenție a echipajului de salvare în cazul Laurei Roșca

Sursa: https://www.facebook.com/profile.php?id=1035261000

Apar noi informații legate de cazul Laurei Roșca.

Descoperire tragică la malul mării din Constanța. Camerele de supraveghere au surprins momentul când echipa de salvare a venit să îi acorde primul ajutor Laurei Roșca.

Camerele de supraveghere au filmat momentul când DJ Lalla a fost găsită pe plajă

O tragedie cutremurătoare a avut loc recent pe litoralul românesc, când turiștii au descoperit cadavrul Laurei Roșca pe plajă. Momentul acestei descoperiri tragice a fost capturat de camerele de supraveghere montate pe un hotel din apropiere, oferind o perspectivă convingătoare asupra evenimentelor care s-au desfășurat.

Inițial, misterul în jurul morții artistei DJ Lalla a stârnit numeroase întrebări, însă medicii legiști au stabilit acum cauza morții acesteia: înecul. Analizele au relevat prezența nisipului și a apei în plămânii tinerei, indicând că aceasta a fost victima unui incident tragic în care a fost înghițită de marea învolburată.

Citește și: S-a aflat cauza morții Laurei, cunoscută ca DJ Lalla. Ce au descoperit medicii legiști

Pe parcursul anchetei, un bărbat cu care Laura Roșca s-a întâlnit înainte de a fi găsită fără viață a fost audiat de autorități și este acum considerat un posibil martor cheie în elucidarea misterului morții artistei. Cei doi se cunoscuseră pe platforma de socializare TikTok și fuseseră în compania unul celuilalt în ziua tragediei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A ales să plece în miez de noapte să vadă răsăritul

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, artista Laura Roșca a părăsit apartamentul în care se afla în miezul nopții pentru a prinde răsăritul pe plajă. Această decizie pare să fi avut consecințe tragice, întrucât nu s-a mai întors.

Apropiații Laurei Roșca au dezvăluit că, în ultima vreme, tânăra părea să sufere de depresie.

Această situație îngrijorătoare a dat de gândit celor din jur, sugerând că artista ar fi trecut printr-o perioadă dificilă înaintea tragediei care a dus la moartea ei.

Mama Laurei Roșca a ajuns la Constanța pentru a recunoaște corpul fiicei sale. Ulterior, trupul neînsuflețit al artistei a fost transportat la Turda, locul în care tânăra va fi înmormântată.

Citește și: Ce probleme ascundea DJ Lalla, tânăra găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia „Este vorba despre o sinucidere” Detalii cutremurătoare ies la iveală

Laura Roșca, în vârstă de doar 34 de ani, era originară din Cluj, dar locuia în București, unde lucra la un post de radio. În ciuda talentului său și a pasiunii pentru muzică, viața acestei tinere artiste s-a încheiat tragic, lăsând în urmă o comunitate îndurerată și întrebări care vor rămâne, probabil, fără răspuns.