Puțină lume știe că Helmut Duckadam și-a schimbat religia pentru femeia iubită! Cine este soția eroului de la Sevilla

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 30 iun 2024, 04:00

Helmut Duckadam a ajuns cunoscut datorită performanțelor sale remarcabile în fotbal, în special în timpul carierei sale la Steaua București.

Sursa: Captură KANAL D

Helmut Duckadam a ajuns cunoscut datorită performanțelor sale remarcabile în fotbal, în special în timpul carierei sale la Steaua București.

Helmut Duckadam a devenit cunoscut în fotbalul internațional după ce în anul 1986 a apărat patru lovituri de la 11 metri și a ajutat echipa sa, Steaua București, să câștige trofeul în fața echipei FC Barcelona. Acesta a fost invitat duminică în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a povestit despre nunta pe care a avut-o cu actuala sa soție.

Cine este soția lui Helmut Duckadam

Helmut Duckadam, unul dintre cei mai apreciați portari ai României, a participat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns cu sinceritate celor mai provocatoare întrebări.

Helmut Duckadam se află la cea de-a doua căsnicie. El a mai fost căsătorit cu Ildiko, alături de care are doi copii: Robert și Brigitte. Fostul mare portar a divorțat de Ildiko după 27 de ani, iar ruptura s-a produs la numai un an după ce s-au mutat în Statele Unite.

Citește și: Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duckadam nu s-a adaptat la viața din America și s-a decis să revină în România. Aici, la scurt timp după despărțirea de Ildiko, fostul portar de la Steaua a cunoscut-o pe Alexandra, mai tanara cu 20 de ani decat el.

Cei doi s-au îndrăgostit și n-au ținut cont de gura lumii, mai ales că s-a discutat mult despre diferența mare de vârstă dintre cei doi. Deși a trecut prin mai multe probleme de sănătate, soția sa a rămas lângă el.

„Eroul de la Sevilla” și-a schimbat religia pentru soția lui

Se știe faptul că Helmut Duckadam își iubește foarte mult soția.

Atât de mult, încât a ales să își schimbe religia pentru aceasta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebat de Denise Rifai dacă acesta și-a schimbat religia pentru soția sa el a declarat că: “M-am căsătorit și sunt și eu ortodox acum”.

Despre nunta sa, Duckadam a precizat că, înainte de nuntă era evanghelist, iar soția sa era ortodoxă, dar pentru a putea face nunta cei doi s-au decis să devină greco-catolici. În timp ce se pregăteau de nuntă, acesta a aflat că nu are voie să facă nunta decât dacă acesta este văduv, conform tradițiilor greco-catolice.

Citește și: Povestea de succes a legendarului Helmut Duckadam: De la copilărie la gloria fotbalistică

Astfel, Helmut Duckadam a precizat că: “Singura soluție era să merg la ortodocși, unde îi cunoșteam pe toți preoții. Pentru că în 2004, la alegerile din 2004, Gigi Becali hotărâse să facem donații la biserică și doar în Arad am făcut donații la 107 biserici. Deci, îi cunoșteam pe toți preoții ortodocși.”

Într-un final, cei doi îndrăgostiți au reușit să își unească destinele, în 2007 și au împreună un copil pe nume Julianne.

În prezent, fostul portar are o familie frumoasă cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

Helmut Duckadam a devenit cunoscut pentru performanța sa remarcabilă în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 și în prezent este una dintre figurile iconice din fotbalul românesc, iar după succesul cu Steaua, Duckadam a jucat pentru cluburi precum Espanyol și Gloria Bistrița.

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.