Gest șocant al unui bărbat în vârstă de 50 de ani din Timiș: A aruncat cu benzină pe fiul său și l-a privit cum arde

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 oct 2023, 19:41

Gest șocant al unui tată: A aruncat cu benzină pe fiul său și l-a privit cum arde

Sursa: PixaBay

Situație de nedescris în Timiș. Un bărbat de 50 de ani, beat, a recurs la un gest extrem. A luat benzină și a aruncat-o asupra fiului său, privindu-l cum arde de viu. Mama băiatului a fost cea care l-a salvat din flăcări și implicit de la moarte.

Bărbatul este acum cercetat pentru violenţă în familie, în forma tentativei de omor calificat comis prin cruzimi.

Un tată beat a aruncat cu benzină pe fiul său și l-a privit cum arde

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Timiș este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a recurs la un gest șocant.

Acesta, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a aruncat benzină pe fiul său și l-a privit cum arde.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă

Incidentul a avut loc pe 30 septembrie, când bărbatul a aruncat în mod intenţionat cu benzină în interiorul unui corp de clădire, dar şi asupra fiului său, în vârstă de 24 de ani.

Acesta nu s-a oprit din acțiunile morbide, astfel că a aprins substanţa inflamabilă, provocându-i fiului săi arsuri pe circa 20-30% din suprafaţa corpului. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Polițiștii l-au reținut pe bărbat 

Mama băiatului a fost cea care a intervenit la timp și l-a salvat pe băiat din ghearele focului provocat de tatăl său.

Bărbatul a fost reținut de autorități în urma celor petrecute. 

Citește și: Un bărbat și-a dat foc în centrul Capitalei: Bărbatul suferea din dragoste

„Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că F.I., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat iniţial familia cu auto-incendierea sa. Ulterior, în condiţiile în care avea asupra lui substanţa inflamabilă şi în timp ce îşi ameninţa membrii familiei că le dă foc, a aruncat benzină în holul casei în care aceştia se aflau şi a aprins substanţa inflamabilă. Întrucât benzina a fost aruncată şi în direcţia lui F.V.,

articolele de îmbrăcăminte ale acestuia au luat foc, flacăra cuprinzându-i zona pieptului, a gâtului şi a braţelor. Intervenţia imediată a mamei lui F.V. a contribuit la stingerea focului care l-a cuprins”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, potrivit news.ro.