Misterul morții artistei DJ Lalla. Detaliul ascuns de pe camerele de supraveghere

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 oct 2023, 22:14

Misterul morții artistei DJ Lalla. Detaliul ascuns de pe camerele de supraveghere

Sursa: arhivă

Ies la iveală detalii extrem de importante legate de moartea Laurei Roșca, după ce un individ suspect a apărut pe camerele de supraveghere de pe plaja unde a fost găsită tânăra.

Autoritățile investighează orice detaliu care ar putea scoate la iveală adevăratul motiv al morții Laurei Roșca, cunoscută în lumea mondenă din România drept DJ Lalla.  

Un bărbat misterios a fost surprins pe camerele de supraveghere

Un bărbat misterios a fost surprins de o cameră de supraveghere lângă trupul neînsuflețit al artistei DJ Lalla. Acesta a fost surprins plimbându-se prin zonă timp de 6 minute, iar acest detaliu ridică multe semne de întrebare în cazul morții tinerei.

Autoritățile se gândesc acum la orice scenariu care ar fi putut duce la tragedie.

Un om al străzii i-a găsit lucrurile pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, printre care un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat imediat autorităţile.

Citește și: S-a aflat cauza morții Laurei, cunoscută ca DJ Lalla. Ce au descoperit medicii legiști

Ipoteza investigatorilor este că femeia a lăsat obiectele pe ţărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce şi-a pierdut viaţa, valurile i-au scos trupul la mal, într-o zonă apropiată de cea unde se aflau

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lalla ar fi suferit de depresie

Laura Roșca era mereu activă pe rețelele sociale, însă ascundea o problemă de sănătate foarte gravă? DJ Lalla ar fi suferit de depresie, spun apropiații. Tânăra venise pe litoral și a stat cazată la un bărbat pe care  îl cunoscuse pe TikTok în urmă cu o lună. 

Citește și: Accident teribil în Suceava! Un tânăr a murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei. În ce stare se află tânăra

Femeia în vârstă de 34 de ani a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia, iar polițiștii iau în calcul mai multe variante, chiar și sinuciderea, deoarece Laura suferea de depresie.

Chiar tatăl acesteia ia în calcul ca fiica lui să fi consumat prea mult alcoo l în dimineața tragediei. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.